View Single Post
Staro 28.05.2008., 19:14   #84
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Dobar vozac je onaj vozac koj ne smeta ostalim u prometu.
Nonsens, dakle ako se po cesti primjerice voze 3 trakotra jedan iza drugoga i iza njih se pobožno vozi jedan auto dok ostali piz** jer on ne pretiče traktore i smeta im "u poslu" on je zato loš vozač...?

Citiraj:
Vozac golfa dizel sa 50 u 5. na ljubljasnkoj jer tada trosi 3.2l je LOŠ vozac. ako nemas za gorivo IDI ZETOM ! Nemoj stopat promet.
Nagradno pitanje... To je cesta u naseljenom mjestu? Je? Koliko je ograničenje brzine na njoj pod uvjetom da nije drugačije određeno...?

Citiraj:
Vozac koji je vozio cijeli zivot po selu i dosao u grad je LOŠ vozac, jer mu seoski mentalitet i iskustvo samo po selu brani da dobro vozi po velkom gradu. Evo meni kad dodje frend iz metkovica u zagreb on je IZGUBLJEN. A misli da zna vozit.
Po tebi svako ko se nije rodiu i gradu nema što tražit na cesti jer je loš vozač i nema pravo niti vježbati da postane dobar vozač?

Citiraj:
Vozac sa malo iskustva u jakom auto je LOŠ vozač.
Ova tvrdnja je pak totalno besmisao, zašto bi jak auto (što to uopće znači) bio mjerilo ičega? Ja imam frendicu s fakulteta koja je napobožniji vozač kojeg sam ikad vidio... Cura vozi BMW od oko 200KS...

Citiraj:
Vozač koj ne voli vozit je LOŠ vozac. Naprimjer masa zena koje voze preko one stvari jer moraju/zele se pokazat. Nije stvar da napravi sudar, nego nervira druge oko sebe. Naprimjer masa glupacica ce sad na ljeto izac van sa svojim 207cc autima, mobitelima na uhu i naocalama preko cijele glave i vristi vidi me kako sam glupa i ljepa. Bas jucer je jedna takva uspjela zatvoriti na 5 minuta krizanje zagrebacke i ljubljanske. Nisam mogao vjerovat svojim ocima sto vidim.
Dobro de ovo se nemre baš osporit...

Citiraj:
vozac sa KR registracijama je LOŠ vozac.

Svaki vozac sa KRapiniziranim tjuningom na autu je LOŠ vozač
Moram te razočarati ali puno profesionalnih vozača koji voze po cjelom svjetu su ti zagorci i voze aute sa KR tablicama, moj susjed vozi profesionalno 35g i imao je 3 nesreće - nitii u jednoj nije bio kriv...

Citiraj:
Svaki vozac kojeg vidite da se prestrojava na nagli trzaj u stilu brzi i zestoki je LOŠ i balav vozač.
To nije loš vozač to je imbecil koji krši pravila i treba dobit i nagradu u vidu uplatnice na 1500kn i 3mj vremena za razmišljanje...

Citiraj:
Svaki vozac preko vikenda koj ima pun auto cura i gasira u maminom autu je LOŠ vozač.
Neznam baš što to točno treba biti kriterij, pun auto cura ili gasiranje, ako je gasiranje da, ako je pun auto cura ja velim bravo...

Citiraj:
U dostavnim vozilima pekara i tiska je LOŠ vozač.
Moj frend vozi dostave, nije imao niti jednu nesreću, završio je školu za cestovni promet i kontinuirano vozi od 18g dakle već oko 7-8g...

Citiraj:
LOŠ vozac ce biti onaj vozac koji polozi sa 18 godina i ne vozi konotinurano. Roditelj koji svojem djetetu da da polozi vozacki sa 18 godina, a ne kupi mu auto ili da auto na upotrebu je loš i glup roditelj. Taj covjek nikad ali nikad nece biti dobar vozac. Polozas vozacki onda kad imas auto da se mozes naucit vozit. a ne da gulis vozacki staz u busu.
Da to je istina - donekle, naime postoji tzv trening vožnja sa instruktorom u autoškoli, ko je voljan lako malo satova vožnje odradi...

Citiraj:
LOŠ vozač je onaj vozač koji pije i vozi.
Ne to je glup vozač tj glup čovjek, nemora biti zato loš vozač per se...

Citiraj:
LOŠ vozač je onaj vozač koji vozi umoran.
A ako nema izbora?

Citiraj:
Vozac koji ima 18-22 godine i vozi stare honde / BMW i kupio ih je zbog zadnjeg pogona (kockice itd) i 7s do 10 (CRX) je opasan i LOŠ vozač.
Istina ko kupuje specifičan i to posebno stari auto za divljenje po cesti je budala i treba mu permanentno uzet vozačku...

Citiraj:
eto sad imas natuknice kako prepoznati loseg vozaca i mozda ti bas to sto procitas spasi zivot.

Da se razumijemo, svako moze napravit gresku i imat sudar, ali budimo realni, ovi gore su svi opasnost na cesti...
Rekoh nevolim kadd se generalizira, neke tvrdnje stoje ali generalno se nemrem složit sa tvojim natuknicama...

Reći ću ti koje su moje natuknice...

0. Loš je onaj koji misli da je Anakin Skywalker i da ga vodi Sila te je time nepogriješiv...

1. Loš je onaj koji misli da mu je vožnja u 35 km udaljenu viksu jednom tjedno preko vikenda i jednom godišnje na more vozačko iskustvo vrijedno spomena i to jer vodi tvrdnji pod brojem 0...

2. Loš je onaj koji misli da mu je to što je položio vozački u ZG garancija da zna vozit jer vodi tvrdnji pod brojem 0...

3. Loš je onaj koji misli da je u redu kršiti propise jer je "normalno da ih se krši" i to "svi rade" i to zato jer (pogađaš) vodi tvrdnji pod brojem 0 (kad dovoljno puta uspije)...

4. Loš je onaj koji misli da su znakovi na cesti ukras (to često uključuje i imbecile koji iste postavljaju bez reda i smisla u jednadžbu ali to nije predmet diskusije) dakle ako negdje piše da je kolnik klizav to znači daje klizav a ne da neko mora dokazati kvalitetu svojih guma u 3 ujutro...

5. Loš je onaj koji misli da savršeno poznaje svoje vozilo i njegove granice jer vodi tvrdnji pod brojem 0...

Ima toga još ali mi se neda...

Uglavnom LSS - SVI vozači koji se vide u tvrdnji pod brojem 0 će bit statistika prije ili kasnije ako ne promjene stavove i imat će debelu sreću ako budu samo u statistici nezgoda...