Citiraj:
Autor Fleks
Vozac koji je vozio cijeli zivot po selu i dosao u grad je LOŠ vozac, jer mu seoski mentalitet i iskustvo samo po selu brani da dobro vozi po velkom gradu. Evo meni kad dodje frend iz metkovica u zagreb on je IZGUBLJEN. A misli da zna vozit.
|
Slažem se sa svim osim s ovom tvrdnjom. Prometni znakovi a i sva ostala signalizacija je u Zagrebu, a i ostalim većim gradovima toliko zbunjujuće i nelogično postavljena da se ne možeš ostat normalan kad to iskusiš. Ja se samo iz tog razloga autom ne upućujem u grad.
A i kaj imaš protiv Krapinaca, nisu to u većini loši vozači, zbunjuju ih nelogičnosti u našem Zagrebu. Imaš jedan znak, pa odmah nakon tog sljedeći koji proturiječi prošlom. Jedna od najvećih besmislica po meni je skretanje u Heinzelovu sa Slavonske. Svatko normalan bi očekivao petlju i skretanje na istu iz krajnje desne trake. Netko tko je prvi put u ZG-u će naravno izazvat salve psovki i trubljenja dok se iz krajnje desne trake pokušava prestrojit u krajnju lijevu tijekom najveće gužve. Kaj se može, nemaju svi GPS u autu pa da ti kaže: " za dva stopedeset metara skrenite lijevo"