Citiraj:
Autor yedwy
Sve je to divno i krasno ali još mi nisi odgovorio što te to točno čini "dobrim vozačem" da smiješ kuditi "loše vozače" nije ništa osobno kontra tebe, to sam često vidio kod vozača koji se silno uzbuđuju oko raznih "spodoba" (da ne koristim sad izraze koje se obično čuje kroz spuštene prozore po ljeti jer bi ih ionako forum izbrisao) pa ono što je to točno kriterij dobrog ili lošeg vozača po tebi...
Broj nesreća? Broj pređenih kilometara? Broj kazni? Eto baš me zanima što je to točno kriterij po kojem misliš da imaš pravo IKOME suditi o tome kako vozi ili ne vozi a posebno davati izjave o kastriranju i raznim zabranama...
Inače da ako je pas vezan propisno sa pojasom na stražnjem sjedalu i dresiran da ne šizi to je donekle prihvatljiv način prijevoza jer zakon i nije sasvim dorečen oko toga kako se točno mora osigurati pas ali npr da ti se desi nesreća to ti je otegotna okolnost bio on vezan ili ne bio - isto jer zakon nije dorečen...
Za mačke je npr pravilo da moraju biti u kavezu prilikom prijevoza...
|
Dobar vozac je onaj vozac koj ne smeta ostalim u prometu.
Vozac golfa dizel sa 50 u 5. na ljubljasnkoj jer tada trosi 3.2l je
LOŠ vozac. ako nemas za gorivo IDI ZETOM ! Nemoj stopat promet.
Vozac koji je vozio cijeli zivot po selu i dosao u grad je
LOŠ vozac, jer mu seoski mentalitet i iskustvo samo po selu brani da dobro vozi po velkom gradu. Evo meni kad dodje frend iz metkovica u zagreb on je IZGUBLJEN. A misli da zna vozit.
Vozac sa malo iskustva u jakom auto je
LOŠ vozač.
Vozač koj ne voli vozit je
LOŠ vozac. Naprimjer masa zena koje voze preko one stvari jer moraju/zele se pokazat. Nije stvar da napravi sudar, nego nervira druge oko sebe. Naprimjer masa glupacica ce sad na ljeto izac van sa svojim 207cc autima, mobitelima na uhu i naocalama preko cijele glave i vristi vidi me kako sam glupa i ljepa. Bas jucer je jedna takva uspjela zatvoriti na 5 minuta krizanje zagrebacke i ljubljanske. Nisam mogao vjerovat svojim ocima sto vidim.
vozac sa KR registracijama je
LOŠ vozac.
Svaki vozac sa KRapiniziranim tjuningom na autu je
LOŠ vozač
Svaki vozac kojeg vidite da se prestrojava na nagli trzaj u stilu brzi i zestoki je
LOŠ i balav vozač.
Svaki vozac preko vikenda koj ima pun auto cura i gasira u maminom autu je
LOŠ vozač.
U dostavnim vozilima pekara i tiska je
LOŠ vozač.
LOŠ vozac ce biti onaj vozac koji polozi sa 18 godina i ne vozi konotinurano. Roditelj koji svojem djetetu da da polozi vozacki sa 18 godina, a ne kupi mu auto ili da auto na upotrebu je loš i glup roditelj. Taj covjek nikad ali nikad nece biti dobar vozac. Polozas vozacki onda kad imas auto da se mozes naucit vozit. a ne da gulis vozacki staz u busu.
LOŠ vozač je onaj vozač koji pije i vozi.
LOŠ vozač je onaj vozač koji vozi umoran.
Vozac koji ima 18-22 godine i vozi stare honde / BMW i kupio ih je zbog zadnjeg pogona (kockice itd) i 7s do 10 (CRX) je opasan i
LOŠ vozač.
eto sad imas natuknice kako prepoznati loseg vozaca i mozda ti bas to sto procitas spasi zivot.
Da se razumijemo, svako moze napravit gresku i imat sudar, ali budimo realni, ovi gore su svi opasnost na cesti...