View Single Post
Staro 28.05.2008., 17:09   #78
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ali postoji samo jedna stvar koja je gora od idiotnih vozača automobila, a to su IDIOTNI VOZAČI SKUTERA. Ne znam kako vama, ali meni od svega živog na cesti, oni idu najviše na živce. Prestrojavaju se bez ikakve signalizacije, proguravaju se naprijed na semaforima, voze po nogostupima...... Slučaj jučer. Idem s faksa prema doma, čekam da mi se upali zeleno da pređem Vukovarsku, auti polako staju i vidim kamikazu na skuteru kak se pregurava naprijed. Pali mi se zeleno da prijeđem cestu, ali budala ne staje nego skreće u Lučićevu, pod crvenim prelazi preko zebri i vraća se natrag na Vukovarsku. Nije jadan mogao čekati da mu se upali zeleno pa da krene kao i svi normalni ljudi. Prošle godine sam isto skoro popizdio na jednu budalu. Idem od Jaruna prema doma i već dolazim do semafora kod NK Jarun i nakon toga se jedna traka račva u dvije. Stajem na tom semaforu i vidim u retrovizor da mi dolazi budala na skuteru. Čak me iznenadilo što nije stao ispred mene nego je ostao iza. Ja fino krenem sa semafora i dam žmigavac da ću se prebacit u lijevu traku jer moram presjeć Ljubljansku i usred skretanja se lik sa skuterom stvori pored mene i još maše rukama da kaj ja ne gledam kud on ide. Da sam kojim slučajem naglije skrenuo, bilo bi svega, a i još bi i ja ispao kriv. Većina ih se vozi bez kaciga i registracija i nitko im ne može ništa.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline