Kad je netko seljačina i idiot u glavi, takav je i na cesti. Dakle, prva i osnovna teza je edukacija u autoškolama koja trenutno nije na potrebnoj razini. Kao prvo, nauči te samo suhoparnim propisima, ali ti kad izađeš iz autoškole na cestu ti si invalid. Nadalje, sve tatine sinove treba voditi u Kliniku za ortopediju na terapiju kako bi uvidjeli koja ih sudbina čeka zbog glupiranja u prometu.
Ovo društvo je puno seljačina i primitivaca i upravo zbog tih ljudi se moraju uvoditi ovakve mjere koje sputavaju normalne i savjesne vozače, s te strane potpuno razumijem taj zakon do 23h. S druge strane, zakon o 75kw je nedorečen upravo iz razloga koje su već naveli. Netko vozi Passata od 110KS (takvih passata je recimo najviše) i zbog 5ks će ga oderat, a drugoga koji vozi Swifta od 105ks neće. Specifična snaga mislim da bi riješila taj problem.
No najvažnije je ovo. Kad je netko kreten, kreten je i popodne i u gluho doba noći. Neki dan se vozim sa starim, i lik samo odjednom krene na crveno (izlaz sa Zvonimirove na Branimirovu, prema zapadu) , a drugi pored njega isto zato jer je gledao u njega a ne u semafor. I ja već gledam "evo ga, stoposto će se sudarit", no zahvaljujući jako dobrim vozačkim sposobnostima vozača koji se vozio na Branimirovoj, sudar se nije dogodio. Ali je taj morao izletiti na pločnik sa strane i skoro je uletio u pothodnik (il šta je već ono tamo). U meni (promatraču) je to izazvalo takav bijes da mi je došlo da izađem u ubijem boga u tom kretenu. Također su svi ostali vozači trubili i psovali mater tom liku. A ništa, lik je bez ikakvog razloga krenuo na crveno. *E to je taj na kome policija mora trenirati strogoću*!
Također, trebalo bi više obratiti pažnje na prekršaje tipa mrcvarenje lijevom stranom autoputom i takve stvari. Ali ne, presretač teatralno lovi tebe koji voziš recimo 150km/h pažljivo i koncentrirano.
Nadalje, ide mi na živce što mjerodavne institucije brzinu (i alkohol u bilo kojim količinama) tretiraju kao najznačajniji faktor u nesrećama. Pa jebemu, u Njemačkoj nema ograničenja na autocesti, ali uz dobre ceste i vozačku kulturu postigli su jako dobar sigurnosni standard. Ali ne, voziš 90 slavonskom i ukeba te. A kretenu koji uopće ne prati situaciju oko sebe i koji se ne prilagođava dinamici prometa (što je vrlo bitno u gradskom prometu) ne može nitko ništa - *on vozi po propisima*.
Tako da je sve to relativno. No, slažem se da kazne moraju biti drakonske, ali da se i *provode*, pogotovo za ozbiljne prekršitelje, ponavljače prekršaja i za bogate sinove koji imaju veze, ali da budu na temelju primanja. No, kako nam je država u banani, svi prijavljuju minimalac tako da to otpada. A s druge strane, edukacija (koja bi trebala biti najvažnija) otpada zbog društvene strukture i kulture. Netko tko nije prošao osnovni odgoj, nema teorije ni da ga neka autoškola nauči ponašanju u prometu.
Promet je samo preslika društva.