View Single Post
Staro 28.05.2008., 14:58   #68
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A gledajte, ti zakoni su loši, loše se provode ili što već jer da daju nekog efekta ne bi se tako brzo mijenjali. Tako i tako je sve u glavi - onaj tko je vozio pod utjecajem alkohola će sigurno vozit i dalje, kad mu netko naplati kaznu otići će u zatvor ili na dobrotvorni rad, izgulit to i opet po starom. A što se tiče maminih i tatinih sinova i to je u glavi isto. Ja sam mlad vozač (3 mj.), al izbjegavam taj auto koliko mogu. Radije se vozim vlakom, autobusom, biciklom ili bilo čime drugim - kao prvo taj auto nije moj, nego je od staraca i blago rečeno bi se pojeo da ga skucam negdje. Sindrom izlazaka inih sinova u petak i subotu mi je poznat i dobro Fleks kaže. Oni ga zderu po gasu, povedu 6-7 prijatelja u auto da mogu u što više njih izazvat zavist.

I taj zakon do 23 h i zakon od 0 promila su loši i namijenjeni su samo punjenju državnog proračuna i donijeli su ga oni koji nemaju pojma što rade. Samo za primjer, prema ovom novom zakonu 2 djeteta do valjda 8-9 godina tretiraju se kao jedan odrasli - to bi značilo da ih 6 možeš strpat na zadnja sjedala automobila
tutix je offline