Citiraj:
Autor Swarm dude
Zakon o snazi bi po mome trebalo mrvicu prekrojiti i staviti limit po specifičnoj snazi, koliko ks po toni ima određeni automobil ili još bolje, koliko ks po kg. Ili kg po ks  . Jer snaga kao što su dečki rekli, nije ista je li 105 ks na 800 kg u nekom Swiftu ili 105 ks u daleko većem i težem autu...A specifična snaga je smatram dobro mjerilo po kojem se može očitati koliko je taj auto zapravo brz. I potencijalno opasan.
I malo bi se trebali rigoroznije provoditi zakoni i trebali bi imati brže sudstvo, ali dobro, radi se na tome (valjda) 
|
Swarm odlilčno si shavtio, problematiku ovog KS zakona.
Ja ionako mislim uzet Brava HGT tako da me briga
I da kultura je jako mala kod vozača
Citiraj:
pusti me u tri PM da se vozim na miru a ne gledat kad će mi se neka budala zaletit kroz crveno pa pomest i mene i dite mi. sve bi ja to na Goli otok i gumenu macu u ruke pa mlati sinko kamen pa će se naučit strpljenju i živcima. malo se ugledajmo na nordijske zemlje. znaćči rođo postotak od primanja. pa nek meni uzmu 20% plaće isto ću razmislit dobro oću ja te novce dat policiji ili svom ditetu. pa bi se i ovi tatini sinovi malo zamislili jer 20% nije malo ako je veći promet firme.a ne ovako meni 2000kn na primjer je puno za kaznu a npr. todorić, kerum i sl. njima je to pizdarija. on će platit i avansno da se može jurcat. e sad ono vječno on ima para ko je tebi kriv što nemaš.niko al ako ima para onda može i sebi iznajmit stazu za utrku a ne koristi javnu cestu.
|
Ovo je jako dobro, jer bi se tada "velike face" izjednačile sa malim građanstvom. Tada bi na njegov prome od 10 Mkn bilo dosta za platit, a ne "Kerum sa 230km/h vozio, zaustaviloga, on vadi 2k kn i gotovo!"