View Single Post
Staro 28.05.2008., 13:05   #62
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor etna22 Pregled postova
Mislim da je zakon glup. Kakve to veze ima u koju uru ćeš vozit? Ako ne znaš vozit isto ti je vozija u 3 ujutro ili 3 popodne, čak mislim da je 3 ujutro i sigurnije jer je promet rjeđi.... I onaj zakon o 100KS je također glup i nema nikakve logike u njemu jer i auto od 75KS može potegnit daleko preko 100km/h.
Tribali bi uvest zakon po kojem ako te uvate pijanog za volanom ili da divljaš po cesti ili slične idijotarije slijedi ti oduzimanje vozačke i VOZILA! Pa da te vidim kako ćeš se sljedeći put glupirat! A za one koji skrive prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama drakonske zatvorske kazne, a ne kao onome liku šta je u Makarskoj ubija dvi curice na putu iz škole, ni dana zavora samo zato jer je iz ugledne obitelji i jer su mu njegovi platili školovanje u Švicarskoj. Tribalo je kaznit i njega i onoga ko mu je da ključeve (njegov otac naravno)...

E bolje je da tog kretena ne spominješ, brate da je moje dite ubija tako bija bi kraći za glavu i on i ćaća šta mu je kupija BMW-a.pa nek mi se ruga ko oće al u takvim slučajevima ne priznajem instituciju pravne države. e onda bi ja bija privremeno neuračunjljiv i iša na psihijatsrijsko liječenje.On je uzoran građanin.Moš mislit, odakle mu lova za kupovinu Biokovke.Di je proijeklo imovine svih ovih naših velikih poduzetnika nabijem ih poduzetnički na uzoran k...c hrvatskog poreznog obveznika.Čekaj malo a koji smo mi onda kua? Radiš, plaćaš porez, kupiš auto (i to neko obično gradsko tipa punto,clio i sl. 60-75ks ništa ekstra),opet plaćaš porez još malo i na zrak će uvest porez. Sve šta korisitš u ovoj jebenoj državi platiš porez.Šta si ti onda neuzoran građanin. i onda mulac sidne u auto i usrid Makarske (autobusni kolodvor, tržnica 100m, škola za one koji ne poznaju Makarsku) doslovno ih pomete na pješačkom.e pa koja kazna može bit blaga za to. ali ne pošto je on sin "uzornog građanina" ode u Švicarsku na školovanje. i to mu je kazna. ista stvar i s ovim Žužićem. ima noćne more i nesanicu.smišno.sad on ne bi u zatvor.za "tatine sinove" nek iznajme Grobnik na par dana pa se izjurcaj do mile volje. pusti me u tri PM da se vozim na miru a ne gledat kad će mi se neka budala zaletit kroz crveno pa pomest i mene i dite mi. sve bi ja to na Goli otok i gumenu macu u ruke pa mlati sinko kamen pa će se naučit strpljenju i živcima. malo se ugledajmo na nordijske zemlje. znaćči rođo postotak od primanja. pa nek meni uzmu 20% plaće isto ću razmislit dobro oću ja te novce dat policiji ili svom ditetu. pa bi se i ovi tatini sinovi malo zamislili jer 20% nije malo ako je veći promet firme.a ne ovako meni 2000kn na primjer je puno za kaznu a npr. todorić, kerum i sl. njima je to pizdarija. on će platit i avansno da se može jurcat. e sad ono vječno on ima para ko je tebi kriv što nemaš.niko al ako ima para onda može i sebi iznajmit stazu za utrku a ne koristi javnu cestu.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline