Citiraj:
Autor Slim
Još se nadam da ovaj wall od texta nije nikoga kritnija  nije mi se dalo ponovo pisat jer san ovaj isti post napisa na news grupi pa san samo copy paste. A sta cete to su van lini dalmatinci :O) .
|
koristi edit, kad dopisujes nesto
hoce li se igra svidit nekom il ne, subjektivna je stvar...
recimo ja sam volio WoW i super mi je igrica, moja sestra nije volila WoW, igra Lineage2 i prije Guild Wars i 2moons, i ova joj se ne svida...tak da nemora nuzno bit da ce se igra svidit nekom.
treba rec, da igra nije open world ko warcraft, znaci podijeljena je u zone ko guild wars, ali se u njima svi igraju i kad se dosegne neki limit igraca u zoni otvara se nova instanca iste te zone...
to moze bit ok ,jer ako neka grupa ubija mobove koje vi trebate pa ih nema, prebacite se na drugu instancu te zone i problem rijesen. a opet ak imate prijatelje u guildu i dogovorite se nac na nekom mjestu i dodete tamo al se ne vidite , zasto, jer je svaki u drugoj instanci .
kaj se bugova tice, ima ih dosta, al nije ni jedan pretjerano zajeban.
i evo par okvirnih recenica kaj se perfomansi tice
AMD x2 4000+ - 2,84 1gb ddr2, x 1650gt igra neigriva, sve low,nemre manje i nemre se igrat tak, svejedno steka, koma
s druge strane kod mene e2160-3,06 8800gt-725-1836-1026 2gb ddr2
radi sve na high na Q8 AA 1650x1050 rezoluciji s tim da zna doc do frame dropa cak do cca 20fpsa