View Single Post
Staro 28.05.2008., 11:25   #50
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Nisam to cuo, no tako i treba no takvih mozes na prste nabrojati.

To sa motorima mi je nekako jos cak i gore. Ono znam lika koji je cijelo vrijeme furao tomose i skutere i onda si uzme R1. Do sad ju je slupao par puta, i sebe takodjer... motore ne mozes tako kupovat, sa 50ccm na 600+ ili koliko god. Kupi si ljes bolje, manje ces troska starcima napraviti.
Živimo u banana državi, tako da onaj postepeni rast na kubikažama si jedna prosječna hrvatska individua nemože priuštit..ja bi volio da mogu s 16 kupiti 50ccm, s 18 180ccm, pa s 22 250cm, pa tako dalje do željene kubikaže..ali tako kod nas neide..kod nas je činjenica da se ima nekog starog tomosa od nonića, i onda mooožda..ako se uspije koja kreda izvuć onda se kupi nekakav skuter koji se otplaćuje 6-7 godina..i onda nakon toga svega radiš i radiš i radiš, navučeš kredit i i morao bi kupiti nešto od 200-250ccm?..a već imaš motor od 500-600 ccm za +35k.

Ta ekipa koja se razbija..ne razbija se jer ima motor od +600ccm..razbija se jer su idioti.

Citiraj:
Autor -=_GTI_=- Pregled postova
ma čemu tolko pljuvanja po zakonu...Eto meni zakon kaže da kad napunim 18 da cu smijet vozit auto do 100 KS, ali isto da cu moc vozit motor od 250 KS....
Kak zanimljivo...
Ako položiš A i B kategoriju..

Šta se tiče ovoga s vožnjom do 23..ja bi to stavio na cijeli dan