View Single Post
Staro 28.05.2008., 10:50   #47
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Za prebrzu vožnju ja mislim da je ljek upravo skupo gorivo... bome od kad je otišlo na 9kn se vozim fino i po propisima, jbg 100km više za istu lovu mi znači,..

uglavnom ovu kenju sa zabranom vožnje poslije 23h sam okusio na svojoj koži jer sam do prije malo manje od godinu dana ima "dječju" vozačku. i u tih 2g me policija zaustavila točno 4 puta poslije 23h. 3 puta jer sam bio jedini na cesti a jednom jer mi svijetlo nije radilo, rutinske kontrole. obzirom da sam se vozio pristojno i nisam bio pod utjecajem alkohola te se fino i pristojno razgovarao s njima nikad nisam dobio kaznene bodove zbog toga. Da ne bi bilo nisam vikend vozač, u malo manje od 3g napravio sam 60000km i iskusniji sam od gotovo svih svojih frendova koji imaju vozačku cca 8g i u tih 8g nisu napravili ni upola moje kilometraže... Obzirom da sam radio takav posao gdje mi je popodnevna smjena završavala u 23, 24 ili 01h bio sam primoran se voziti jer mi gradski rijevoz ne odgovara obzirom da zadnji bus ide u 24h na koji jedva stignem ako radim do 23h i ta prrića je uvijek prolazila kod policije, naravno bitan je i stav u kojem se skrušeno pojadaš.

Po meni su policajci naši prijatelji. Tko ih ne voli? onaj kog uhvate da krši zakon? e pa da se zna ja ih baš zato "volim". Zaustavili su i mene jednom zbog prebrze vožnje i to baš nedavno, dozvoljeno 70 ja se vozio 95km/h (na Slavonskoj kod OMV-a), i bez ikakvog mita samo sa kulturnim pristupom pokajnika bez izlika i ostalih kenji, kaže meni policajac, ajde obzirom da nemaš nikakvih kazni ni prekršaja a nisi puno zgriješio napisati ću ti samo opomenu (il kak se to zove).

to su moja iskustva sa policijom i isključivo su pozitivna,...
Foxman je offline