View Single Post
Staro 28.05.2008., 09:57   #103
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Gumby Pregled postova
No ljudi, dajte neke komentare, reviewe ili bilo sta. Na vagi sam-upustiti se u to ili ne-gurnite me u jednu stranu
Ok evo ja san na AoC-u vec 3 dana pa da bacim mali review sta san do sad vidija. Ok ovako pocetak igre je ok kreiranje lika milijardu i jedna funkcija ( zene imaju double DD ) ). Od stavljanja tetovaza do oziljaka oces imat pivsku trbinu ili bit neven ciganovic ma brate sta oces. Uvodna animacija ako se to moze tako nazvat nije bas odusevljavajuca ali eto moze proc. Ok sad na prave stvari :O). Od momenta kad se probudite na plazi pocinju prve konfuzije )). Novi sistem borbe, novo sucelje i novi chat chanell (koji je definitivno zbucan) vas polako ali moran priznat sigurno uvodi u igru. Prvih par lvl cca 5 lvl je tutorijal koji je tako neprimjetan ( mozda radi razgledavanja okoline) ta stvarno svaka cast Funcomu na tome. Kada dodete u prvi veci grad Tortuge onda igra poprima malo drukciji smisao. Pokusat cu objasnit u par recenica. Igrate pve ali s elementima pvp. Instance ako ih mogu nazvat tako su rjesive kao solo ( odabere se normal mode) ili u grupama kao epic. E sad najzanimljivije je sljedece kad udete u tzv. instance niste samo znaci unutra su svi ljudi koje vi vidite pa se mozete sljakat u steltu nekome iza leda dok on cisti put ali isto tako mozete dobit u kosti od nekog assasina. Znaci igrate i rjesavate questove ali uvijek s dozom opreznosti. U pocetku mi je bilo malo cudana takav pristup ali sad san vec navika pa moran priznad da i ja malo bockam s leda . Recimo primjer ja igram s HoX klasom (Herald of Xolti) na Windsoul serveru i jucer u Underhall sewers dok san bio na bossu naleti neki lik koji me ubije dok san bio na mobu. Ok ja kazen i onda pocme hunt i tako nakon 10 killova tip mi kaze get a life dude )). E to je ono sta je mene odusevilo znaci mozete pricat s bilo kime ne ko u wow-u samo s svojom frakcijom i mozete /w bilo koga npr. napravija san fataliy i otkinija tipu glavu a njegov party frend je pobiga iz instance a ja njemu lagano uboja /w run forest run hehe (tu san ih malo raspizdija pa su me malo corpse genk). Sta se tice corpse genkanja to je rjesivo vrlo lako. Svako server ima podservere ili ti zone. Princip je ko u Guild warsima dakle ja san na Windsoulu podserver tor i assasin me uvatija u genk lipo se dignem i prebacim na podserver gamma i stvar rjesena. Neke ce to mozda odbit ali u globalu gledajuci ovo je dobra stvar jer ima pacijenata koji su lvl 35 i dodu genkat lvl 15. U igri postoji i nigh mode koji vas prebacuje u noc i sami ste u toj noci i na miru rjesavate svoje destiny questove. Destiny questovi su neka vrsta class questova iz wow i preporucam svima da ih rjesavaju jer su odlicni rewardi. Sto se tice grafickog dijela igre moran priznat da ostavlja bez daha pogotovo more i plaze. Ja jos nisan vidija ni 1 % od igre trenutno san 26 lvl tako da se radujem novim istarzivanjima. Sto se tice kofiguracije tu ne mogu puno rec ni bit objektivan jer kod mene ( E6750 4 GB rama, XFX 8800 GTS ) sa 16XAA u najvecim guzvama ne pada ispod 30 fps na 1280 x 1024 prosjek je oko 60 fps sve postavke na full. Za one s manje od 2 gb rama ne preporucam igranje. Ovoliko od mene sta se tice mog prvog reviewa neke igre ikad nisam Igor Secen ali ja mislim da ste me netko manje a netko vise shvatili. Za kraj moran jos nesto reci igra treba jos poliranja ima malih bugova mozda malo optimizirat za slabije kante ali sve u svemu ok. Igra je takorekoc tek izasla i ima malu kolicinu bugova koji ce se jako brzo ispravit ( danas su vec 2 patcha koja ispravljaju odredene bugove a za 15 dana je najavljen malo veci ) jer ruku na srce i WoW je imao problema u pocetku i to velikih ( to znam jer san bio wow igrac jos od us servera a na eu sam od prvog dana ali eto dosa je i taj dan kad san odusta od njega ).

Sve u svemu do sada do 26 LVL AoC dajem ocjenu 9/10 jer je igra stvarno
pravo osvjezenje ugodan vizualno i slusno ( nisan spomenija da je audio dio
igre cista desetka ). Eto toliko od mene i nadam se da san nekima pomoga oko dilema ako ko ima jos koje pitanje slobodno pitajte ja cu nastojat sta brze odgovorit.

Pozdrav.
Slim je offline   Reply With Quote