View Single Post
Staro 28.05.2008., 08:54   #44
Killer_99
Ubojito stvorenje
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Zakon o O promila je najbolji zakon koji je izglasan i njega nebi trebalo mjenjati ni pod koju cijenu. Jebo me patak ako ide grupa ljudi recimo 4 osobe u auto da jedan od te grupe nemoze se zrtvovati i ostati trijezan da more istu skupinu vratiti doma.

Iz istih razloga kad se ekipa dogovori uvjek vozi drugi i uvjek sve vozis do kucnog praga, voznja u normalnim granicama brzine i nemre ti se nis dogoditi osim da se druga grupa pukih idiota ( mogo sam se i bezobraznije izraziti ali ne isplati se trositi rijeci na takve svinje ) pijanih da ih osjetih iza zavoja na 2 KM zabije u tebe i napravi invalida od tebe i tvojih frendova zato jer jedan nije mogao ostati trijezan.

Slazem se s fleksom to su vecinom tatini ili mamini sinceki koji neznaju kolko kosta jedan auto i kolko krvi i znoja treba da se kupi obican fico, nemaju pojma kolko para treba za odrzavanje i kolko stete naprave da samo se ogrebe bilo koji auto.

Ali sad sve to na stranu ja nikad nisam sjeo poslje jedne pive za volan i nikada nebudem. A ne vidim nikakve razlike ako je covjek trijezan i priseban vozi u 2 sata ujutro ili 14 h popodne. To je cista budalastina. Taj zakon bi se trebao nekako ograniciti jer je istina ako se ide van ide se autom i dode se prije 23 a ostaje do 5. Sad tu se javlja problem jer ako je festa bezveze ti hoces doma moreju te oderati za jednu recimo tjednu placu, a opet da ekipa ceka do 5 se umoris jer si jedini priseban medu njima I normalno da si veci rizik na cesti ako si umoran i ako ti s espava da nemozes procjeniti opasnost kao sto si mogao recimo da si krenuo doma kad si svatio da festa ne valja

Killer_99 je offline