View Single Post
Staro 28.05.2008., 00:57   #39
etna22
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Da al kako ces ti zakonske regulirat tu rizicnu skupinu koja zna vozit i onu koja nezna vozit. To je nemoguce. Onda se ide odma na next best thing, a to su mali cobani u brzim krsevima i jos veci mali cobani u m3ojkama od staraca. Kuzis. Pogotovo zacinjeno nocnim satima kad nema guzve i mogu se zaletat po cestama u dobrom drustvu droca pobranih u pashi/ludnici/nekom drugom trendi mjestu.

Svi smo bi nekada bili mladi, neiskusni vozaci, samo onaj koj vozi svaki dan i vozi polako u pocecima, pazi i stjece iskustvo je DOBAR vozac, a ovi ostali su smrt na cesti.

Da se razumijemo svako moze napravit gresku, al puno prije ce ju napravit oni koje sam vec nabrojao i dobro izvrijeđao.
Po meni svi koji su položili vozački imaju pravo vozit u koju god uru hoće jer ja znam ljude koji imaju 5 dana vozačku pa voze ko da je imaju 5 godina, a znam i suprotne primjere. Ovaj zakon nema nikakvog efekta jer oni koji pijani i ludi voze i dalje će to radit, a oni su najveći problem, a ne tamo nekakav brucoš što se vraća sa jebodroma u 2 sata ujutro!

Treba jednostavno pooštrit kazne i bit malo pametniji, jer ako idemo logikom da se oduzima sredstvo kojim se počinio prekršaj,onda se smanjuje mogućnost ponavljanja istog! A ne da takvi likovi imaju po 100 prekršajnih prijava u prometu i nikom ništa... Oduzmeš im tu staru ruzinu ili M3 i nema više zajebancije... lipo država proda i zaradi, pa uloži lovu u druge pametnije stvari, samo izgleda da su ljudi u MUP-u preglupi ili ih to ne dira da takvo nešto predlože za zakon... po meni je to najbolje rješenje

Zadnje izmijenjeno od: etna22. 28.05.2008. u 01:14.
etna22 je offline