View Single Post
Staro 28.05.2008., 00:55   #37
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
E ovako vidim da Fleks hvata neke stvari i ima dobro mišljenje.

Imam susjeda (tm) koji je već po godinama PROFI vozač, ima B i C kategoriju. Problem je sljedeći nikad ga policija nije zaustavila (u bližoj prošlosti), i sada taj isit PRO vozač ima veća prava od mene !?!? To što on je uvijek "pod gasom" i što je imao par lakših sudara sa zidom i sl. nikome ništa, to što on na cesti "šara" isto ništa.

Zakon o 23h je onako, malo glupast. Jer sigurno da ekipa ide vanka, ako neće prije 23h onda će im COP progledat kroz prste, ako idu prije nikom ništa. Osobno znam kad je dobar party da je 5h ujutro uobičajno, i sada da se vraćam autom NO WAY. ALi problem leži tu neki se probaju vratiti, neki ne. Dosta njih ima sreću, ali neki opet NE. Znači tko je malo bistar/pametan shvatit će ovaj zakon više kao neku dobru smjernicu normu, jer sigurno nije dobro vozit iza 23h pod raznim okolnostima.... A tko je budala njemu nema granica!

Što se tiče KS zakona neki me nisu shvatili.

Ja sam za primjer dao 2 tipa auta, jedan obiteljska limuzina (Passat) koji je elegantno, smireno, veliko auto i malu gradsku jurilicu (Swift). Sada gledano sa KS strane, Passat je jači. I sada ja MOGU _ VOZIT _ Swift a Passat ne. Sada druga strana priče, taj isti Passat sigurno ne juri kao Swiftek, koji ima pa skoro duplo manje kg. My Point Is, nije samo bitno koliko auto ima KONJA, nego su bitne i ostale karakteriskite!

Citiraj:
Isto mislim i zakon preko 100ks, samo sto bi ja to podigao do 25 godina, jer kad vidim idiota koj nezna volan drzat u autu od 150ks mrak mi padne na oci. Pogotovo kad taj isti idiot sa masnim iskustvom od 200km po kvartu petkom ode van sa maminim autom i onda se pred punim auto kurvica ide pokazat i nabija gas stvarno mi dodje da izadjem van i spljuskam ga.
U potpunosti se slažemj, i uvik bi se tukao sa ovakvima !
Baja 001 je offline