View Single Post
Staro 28.05.2008., 00:41   #33
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor etna22 Pregled postova
Mislim da je zakon glup. Kakve to veze ima u koju uru ćeš vozit? Ako ne znaš vozit isto ti je vozija u 3 ujutro ili 3 popodne, čak mislim da je 3 ujutro i sigurnije jer je promet rjeđi.... I onaj zakon o 100KS je također glup i nema nikakve logike u njemu jer i auto od 75KS može potegnit daleko preko 100km/h.

Tribali bi uvest zakon po kojem ako te uvate pijanog za volanom ili da divljaš po cesti ili slične idijotarije slijedi ti oduzimanje vozačke i VOZILA! Pa da te vidim kako ćeš se sljedeći put glupirat! A za one koji skrive prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama drakonske zatvorske kazne, a ne kao onome liku šta je u Makarskoj ubija dvi curice na putu iz škole, ni dana zavora samo zato jer je iz ugledne obitelji i jer su mu njegovi platili školovanje u Švicarskoj. Tribalo je kaznit i njega i onoga ko mu je da ključeve (njegov otac naravno)...
Da al kako ces ti zakonske regulirat tu rizicnu skupinu koja zna vozit i onu koja nezna vozit. To je nemoguce. Onda se ide odma na next best thing, a to su mali cobani u brzim krsevima i jos veci mali cobani u m3ojkama od staraca. Kuzis. Pogotovo zacinjeno nocnim satima kad nema guzve i mogu se zaletat po cestama u dobrom drustvu droca pobranih u pashi/ludnici/nekom drugom trendi mjestu.

Svi smo bi nekada bili mladi, neiskusni vozaci, samo onaj koj vozi svaki dan i vozi polako u pocecima, pazi i stjece iskustvo je DOBAR vozac, a ovi ostali su smrt na cesti.

Da se razumijemo svako moze napravit gresku, al puno prije ce ju napravit oni koje sam vec nabrojao i dobro izvrijeđao.
Fleks je offline