View Single Post
Staro 28.05.2008., 00:25   #29
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
mislim da bi nam mogli dat od pol noci tak da neki stignu npr iz kina doc il gdje god bili il npr otic van (neki vole kasnije ici vani da se nakupi ljudi)
Definitvno bi trebalo stavit za vas mlade do 12. Tad jos nije ''nabrijana'' atmosfera. to se slazem.

Citiraj:
ali da se nemoze vozit do 5 ujutro je mozda pretjerano jer ti npr odes sa autom van parkiras ga, provedes se itd, i onda moras cekat jebenih 5 sati da odes doma, i onda se jos umoris il ti vec dojadi van jer je osla cijela ekipa pa ti se pocne spat i opet moze doci do *ranja jer si zaspao za volanom
E vis tu je caka. Zakon predvidja da ti NEJDES van sa autom, a ne da cekas jutro. Kuzis tu je problem. A opet nemozes stavit zabranu do 7 ujutro. Balonje su nesavjesni.

Citiraj:
sto se tice vecih konjaza, tu si i u pravu ali onaj koji se hoce pokazat, radit ce sranja i u jebenom šrotu i dovuc ga preko 120 kmh a posto je auto los nece proc ni jebeni zavoj i tras, opet sranje
Sto je lose ako budala ne prodje zavoj i zavrsi omotan kraj ceste oko drveta? Jedna budala manje i manje sanse da se zaleti glupan u mene ili nekog mog.

na vecu konjazu bi trebalo uvest zabranu na aute popularne za ''divaljake''. Tipa BMW, Honda i slicne u odredjenim dobnim skupinama.

Obicno ekipa u tim jakim autima koja radi sranja izgelda ovako. Verzija 1: Sin profesionalnog kamijonđije (po mogoucnosti alkoholicara) i domacice (sa 7 propalih brakova). IQ svih troje zajedno oko 120 kad se zbroji. decko otiso radit sa 18 i zaradio lovu. Zivi na podrucju krapine i kupio 12 godina starog BMWa. Cuo od decki iz sela da je zadnja vuča uber dojče jako. i tako se decko isao pokazat po selu, zadnji pogon, 200ks, magare bez mozga, celavim gumama i bez iskustva za volanom i magare u najboljem slucaju zavrsilo u kanalu....

Verzija 2: Sin bogatog poduzetnika (isto kamijondija al je ovaj sverao pa je bogat) i sisate majke (tata kupio mami sise) za 18. rodjendan dobio novi m3. Omotao se oko stupa jer mu je tata rekao da ce dobit dobre cice ako stisne gas preko cmroka (njemu upalilo, al je sise morao nadoplatit).

naravno iznimki ima i u gornjim slucajevima. al cinjencino stanje je da obicno sranja rade tulavi cobani i niko drugi. Imam frendova kojima su starci bezobrazno bogati i nepada im napamet da djeci kupuju m3. Nego voze golfove od 75ks, megane od 75ks i tu i tamo koj ljepi moderniji novi autu sa najslabijim motorom. Inteligenatn otac, ma kolko god bio on bogat, nece kupit svom balavom 18 godisnjem sinu auto od 200+ ks....

Citiraj:
problem je u nasem mozgu i moralu
nebi rekao u nasem. al podpuno se slazem. Problem je u mozgu pojedinog idiota za volanom.

Citiraj:
npr kad ja vozim slabiji auto zelim malo potegnut ali kad vozim tatinu limuzinu, onda mi ga je gust polako vozit i sto je najbolje sam auto privlaci poglede, a ne da poglede privlacis sto svih interesira sta to buci i skvici iza ugla
il kao sto si rekao neki zele inspirirat ostale u autu, da bi poslije imali sta pricat, ali zapamti danas si prosao taj zavoj ali sutra mozda neces i to ce ti biti previse..
.

Totalna istina. Al nevidim tu svru stiskanja gasa u slabijem autu. Mislim indenticno se vozim kad vozim tatin auti i svoj auto, a donji je duplo slabiji...

Citiraj:
zamisli da ti frend ostane invalid, pa ja nebi htio sebi da sam invalid, najradije bih da sam umro tada a ne da mi netko cijeli zivot pomaze, a kamoli da sam zasluzan za tudu invalidnost, nebi nikad mogao njega ni ikoga drugog pogledat u oci, a zasto je sve to trebalo biti zbog par minuta slave, nije vrijedno toga, nikako
Da svi ovako razmisljaju, a razmisljas full slicno ko i ja (Sto je nazalost rijetkos u ovoj zemlji) nebi bilo mrtvih na cestama i autolimari bi propadali...

Inace samo mali disclaimer. napisao sam dosta toga sto ce neke uvrijedit. Iskreno, zaboli me, one koje vrijeda spadaju u opasnu skupinu kojoj nije mjesto na cesti di je pitnje zivota i smrti. Moje uvrijede su nikakva kazna. Debile u prometu bi trebalo na licu mjesta kastrirat.
Fleks je offline