View Single Post
Staro 27.05.2008., 23:35   #27
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
To 23.00 pravilo je najbolje pravilo izmisljeno u svemiru. al naravno pridrzavaju ga se bas oni koji ga se netrebaju pridrzavat jer i ovako i onako imaju mozga u glavi.

Cinjenicno stanje je. Tatin sin (registred trademark) ce u brabusu ic van da ga jebes iza 23.00h. Al onaj decko koji si je sa 28 godina tek skrpao za auto i vozacki ce postivat zakon i nece ici van.

Uglavnom da skratim. Ima par situcija. 23.00h zakon je prokleto dobra stvar za odredjene skupine. To su ove skupine ljudi. Tatini sinovi (tm), tatini sinovi koji NE voze drugim danima osim onim danima kad ima mamek ili tatek daju auto za navecer van - citaj u tih par sati sto imaju auto za sebe moraju se iskurcit pred punim autom ekipe za cijeli tjedan da imaju o cem pricat dok se voze u zetu preko tjedna.

Mozda ce se neko nac uvrijeden (al to me zaboli po obicaju). Al hebo me pas ako ova zadnja grupa ljudi nije veca opasnost od tatinih sinova u bekijima koji su u biti i dosta rijetki.

Taj zakon je genijalan zakon, kolko god bi ga trebalo doradit, samo sto je jebeni problem sto ga se nitko ne prdrzava. Policajci ga ne provode, ili se dogovoris za 100kn ili ako si mu rođo prodjes i mukte i opecnito svi misle da je debilan. al jebemu mater kako jebeno mozes biti tolko nesvijesan da neznas vozit _u normlanim uvjetima_ , a kamoli se _ganjat_ po noci. I tako nastaju jebene nesrece i ljudi ginu.

Da bi taj zakon bio kak treba kazne bi trebale biti abnormalne. Mislim pazi pise ZABRANA UPRAVLJANJA, ne pise nemojte voziti, nesmijes voziti pise ZABRANA. Znaci ista jebena stvar ko da sa b kategorijom ides vozit šleper ili vozis sa oduzetom vozackom. Mislim sto je najgore sto ti se moze dogodit? 500kn kazne? pa tolko masa ljudi potrosi za dva izlaska. Jebote kazne. Trebalo bi bi biti ak imas nesrecu ak i nisi kriv da si kriv, zapljena vozila i slicno.

Evo frend vozio sa tom probnom vozackom i imao sudar. Nezna se tocno ko je kriv i dobit ce spor valjda. Po meni bi on trebao bit kriv. Koj kurac imas radit u autu preko 100ks u 3 ujutro AKO ti pise ZABRANA. to je ko da je sleper vozio. ja bi mu skeljio takvu kaznu da se smrznes.

Uglavnom zakon treba ostavit i doradit. to je to. Kazne postorzit i milina.

Isto mislim i zakon preko 100ks, samo sto bi ja to podigao do 25 godina, jer kad vidim idiota koj nezna volan drzat u autu od 150ks mrak mi padne na oci. Pogotovo kad taj isti idiot sa masnim iskustvom od 200km po kvartu petkom ode van sa maminim autom i onda se pred punim auto kurvica ide pokazat i nabija gas stvarno mi dodje da izadjem van i spljuskam ga.
Fleks je offline