Evo na nasoj stranici mozes procitati review HTC-a Tytna II, do jucer sam imao S730 za koji cu recenziju uskoro napravit.
HTC S730 i HTC Tytn II nisu uredjaji za usporedbu, to su razlicite klase uredjaja.
Tytn II je top ponuda HTC-a i tako je pozicioniran, od touchscreen ekrana, full QWERTY tipkovnice, povezivosti i GPS-a. Takodjer sadrzi Windows Mobile 6 Pro.
S730 pozicioniran je kao middle end smartphone i driektan konkurent primjerice N-seriji nokije a to se vidi i po cjeni. Form factor je standardni mobilni uredjaj sa dodatnom QWERTY tipkovnicom koja je neusporedivo losija od Tytn II tipkovnice. Takodjer sadrzi Windows Mobile 6 Standard (po starijem nazivu smartphone edicija)
Osobno nisam odusevljen S730 jer se smatram "naprednijim" smartphone userom koji jednostavno ne moze bez touch screena, a njega na S730 nema. Definitivno tu je prednost Tytna II u svemu osim naravno u cjeni.
HTC Touch Cruise (takodjer mozes pogledat recenziju) je po meni kompletan uredjaj. Izvrsnih dimenzija, nudi pregrst opreme, od GPS-a do povezivosti. HTC TouchFLO tehnologija je izvrsna. Potrebno se samo naviknuti na tipkanje po ekranu sa posebno dizajniranom tipkovnicom (meni je bilo potrebno oko 2 dana), nakon toga, only sky is a limit

.
Konkurencija? HP iPAQ 614c, 3500kn, GPS i sve sto ti treba.