Autor Fleksov review: SW-HF5.1 5000
E sad ono sto vas interesira...
Zvuk.
Ovako. Stvar je sljedeca. Zvucnici su dobri pogotovo za 60€ kolko su me kostali, ali isplate se i za 700-800 kolko inace kostaju.
Neznam ni sam sa cime da ih usporedim pa cu reci ovako...
Ima niskog, ima visokog, ima srednjek, al sve je to onako kompjutorski ''sladunjavo'' . Mislim u odnosu na t3000 su preporod, al u usporedbi sa HiFiem 2m dalje su onako, losi, osim u dubokima. Sub je stvarno ugodan. Ne lupa bezveze i kad lupi lupi nisko i posteno, bez krcnja, puckanja, pfff sindroma itd...
Konstrukcija je dobro slozena, ne ostavljaju dojam loseg korejskog proizvoda, nego lijepog HIFIa. Ovih dana ih otvorim, pa cu vidjeti sto ima unutra. Sateliti su teski i masivni. Fora izgeldaju i na prvi pogled se mogu cak zamjeniti sa nekim hifiem renomiranih engleza, amera ili danaca. Al to je dok se ne upale naravno... Sub je isto tak full tezak i masivan, samo mu kontrolna ploča uljeva dozu kine, sto zbog natpisa genius to zbog plasticnih potenciometara, koji su uput receno na mene ostavili VRLO dobar dojam, jerbo se UOPČE ne klimaju.
E da. Jos jedna stvar. Kablove obavezno zamjeniti boljima, buduci da SVE spaja klemama, pa to ne predstavlja problem.
i jos jedna sitnica koja me jako podsjeca na dobra pojacala iz davnina sa daljenskim. Potenciometar na subu ima ugradjen elektromotor, te se tako vrti i prati vase naredbe zadane putem daljenskog upravljaca.
Evo neke onako ocjenice:
Plus: Konstrukcija, izgled, fini zvuk suba, dobro uravnotezen zvuk iz satelita (za pc zvucnike), cijena, daljenski upravljac, kleme, sve drveno i duzine kablova
Minus: Zujanje u stand byu, isporuceni kablovi (prvo mislio konac), i dalje su samo PC zvucnici, izgled prednjeg panela, izgled daljenskog (mali, praktican, ali nekako neuvjerljivo siv, makar opet ima cvrstu konstrukciju, dakle ubiti samo izgled je problem) .
Ocjena:
cca 8/10
Neznam, nadam se da sam nekome pomogao sa ovime.
|