Citiraj:
Autor Omega
pogledaj ducane za boje i lakove.
ja imam u jednom malenom b&l ducanu papir 2000 gradacije. veliki shoping centri ne drze tako specificne stvari
|
Takve sam i obilazio,i opet ništa.Ostaje mi samo kod auto-lakirera/limara pokušati,nema mi druge

Ali,sramota je to da se takve banalne stvari tako teško dobavljaju u gradu reda veličine jednoga OS-a.Da se čovjek zapita...
Jadan taj "Hempel" u ZG,kada im dođem na vrata...sve ću zalihe otkupiti,od 1200 pa naviše
Enivej,iozbušio sam okvir ispuha za napajanje i rupe,te maknuo mrežicu sa stražnje 140-ice,no nedovoljno da bih slikao,nije nešto bog-zna-što za slikati.Prave stvari tek slijede
I još nešto:mali info za one koji traže nešto poput Dremela.Nabavio sam kopiju u Einhel-ovoj izvedbi prije koji mjesec(u Mercator-u),i mogu reći da se čisto solidno nosi sa rezanjem lima,brušenjem...jedino što relativno malo reznih pločica dobijete sa njom,tj.brzo se to istroši,makar se dobije cijelo čudo kojekakvih nastavaka.A u rinfuzi se rezne ploče teško dobavljaju.
Ukratko,moja preporuka za dotični uređaj.Cijena cca 250KN(sad nisam siguran više,ali +/- 20-ak KN,ne više).
LP
EDIT: Evo,zvali iz Links-a i stigla 3 od 4 potrebita venta

Ha,ništa,čekamo još taj jedan...papir još nisam stigao potražiti.
Ali,kupio sam onaj Cooltek-ov četverokanalni potenciometar,dobro će doći sa tom hrpetinom ventova koju mislim uhljebiti u kanti