View Single Post
Staro 26.05.2008., 18:54   #420
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pogledao Saw 4 napokon. Inače obožavam hororce, ali morao sam nakon 5 min gledanja napravit pauzu Sa svakim nastavkom je film sve brutalniji i brutalniji. Samo bolesni sadist može tako nešto napraviti. Kasnije više nema mesarenja u tolikoj mjeri pa je i gledljivo. Svakako pogledati da vidite gdje su vam granice
Predobar film, ponavlajm po xxti put. Upotpunio je "trilogiju"! Vrhunski napravljen što se tiče psihološke strane!

Citiraj:
Autor Crimecop Pregled postova
Šta se tiče četverologije Saw-a ,Saw 1 je jedino što u njoj valja sve ostalo je čisto preseravanje.Vidim da tu neka ekipa za neke blagorečeno škart filmove daje odlične preporuke pa mi je malo čudan okus pojedinaca ili možda kod njih sve prolazi,neznam.Prekjučer pogledao s curom P.S. I love you i sve šta mogu reći ajme meni,a jučer There will be blood ,film nije za svakoga,dosta je težak al je odličan s briljantnim D.D.Lewisom preporučam.
Jedino mi 3. nastavak nije bio baš, ali svi su dobri!
There Will Blood, moram pogledat imam ga na kompu!

Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
Thread se zove "Filmovi",, a ne "Samo dobri filmovi po Crimecop-u"
Ljudi pogledaju film,komentiraju ga,a ti možeš uvijek nać review tog filma , pa odlučit da li da ga pogledaš ili ne... netko radije gleda Stevicu Segala,netko Al Pacina...itd Neću ja sad sr*t po Segalu ako mi se ne sviđa,.. Pusti ljude da gledaju što žele....
Slažem se sa greenflyom, ima masu stvari što poberu ocjene ali meni nisu ni za 1. Stvar ukusa je osoban, meni se Segal nije nešto dok Pachino je vrhunski
Baja 001 je offline   Reply With Quote