View Single Post
Staro 26.05.2008., 17:42   #60
Orthodox
Premium
Moj komp

Orthodox's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Diskont24 Pregled postova
Prvo gospon Orthodox, hvala i doviđenja. Kao što i gospodin Gogz kaže vaš naćin komunikacije je neprimjeran ne samo za javne forume nego i za hrpu djece u pješčaniku, a što se kazne PCE foruma tiče... Mislim da je dovoljna kazna mišljenje koje su ljudi stekli o vama radi kojeg ste nakon zadnjeg posta vjerovatno napravili novi acc pod drugom e-mail adresom kako bi mogli i dalje sudjelovati u threadovima bez srama ako vam je pojam sram uopče poznat.
Ja vas stvarno ne razumijem. Jel vi pročitate u potpunosti postove na koje se pozivate? Ovo je bilo vama namjenjeno, a ne meni. De nemojte više sramotiti svoju tvrtku ovakvim istupima, molim vas. A pogotovo pozivati da se nekoga kažnjava zbog upozoravanja drugih da ne naprave istu grešku pokušavajući vam objasniti nešto što se vama ne da shvatiti i prihvatiti (ljenosti radi).

@Gogz
stari, ako serija ploča ne valja skuriće ih se i sto jer ne rade kako treba, jer da je sa njima sve ok, nebi ih u tako rekordnom roku menjali, ali sada uz napomenu da još uvjek nisu kompatibilne sa 45nm procesorima, tj. da može doći do ovoga što se meni desilo, ali na čega prije niko nije ni upozoravao. Tako da, stari, sagledaj sve činjenice, pa onda komentariši.
Orthodox je offline   Reply With Quote