Poštovanje i pozdrav svima
Nažalost nisam bio u mogučnosti pisati u zadnje vrijeme jer pišem u svoje slobodno vrijeme, pa ću probati sada odgovoriti i prokomentirati o postovima napisanim u međuvremenu.
Vidim da se thread održao i sve je više postova (dobrog i lošeg mišljenja) i mogu reći da mi je drago i da se slažem da bi svaka veća IT tvrtka u hrvatskoj trebala imati ovakav neki jednostavan naćin komunikacije dostupan i vidljiv svim zainteresiranima.
Za početak da kažem da svako ima pravo na svoje mišljenje bez obzira na sve ali i da je bilo koje mišljenje subjektno jer se zasniva na osobnim iskustvima a ne na opčoj slici cjelokupne situacije. Tako je i pridjev "dobro" ili "loše" relativan pojam ovisan o aspektu pojedinca, stoga u to neću ni ulazit niti pokušavat ispravit tuđe mišljenje.
Moja namjera ovdje bila je u ovom threadu opširnije objasnit svaku situaciju i problem koji je neka osoba navela da svaki pojedinac može steći osobno mišljenje sagledavši širu sliku.
Eto sad kad smo to rješili =) ...
Prvo gospon Orthodox, hvala i doviđenja. Kao što i gospodin Gogz kaže vaš naćin komunikacije je neprimjeran ne samo za javne forume nego i za hrpu djece u pješčaniku, a što se kazne PCE foruma tiče... Mislim da je dovoljna kazna mišljenje koje su ljudi stekli o vama radi kojeg ste nakon zadnjeg posta vjerovatno napravili novi acc pod drugom e-mail adresom kako bi mogli i dalje sudjelovati u threadovima bez srama ako vam je pojam sram uopče poznat.
Gospodinu Zaramothu, svaka trgovina bi trebala (zakonski) u slučaju nemogučnosti zamjene pojedinog artikla novim izvršiti povrat sredstava u visini vrijednosti na dan kupnje.
Gospodine buljo, ako se radi o artiklu tipa laptop, mobitel ili neki drugi gotovi proizvod zatvorenog tipa, uz račun i garanciju trgovine u kojoj ste uređaj kupili morate dobiti i ovjereni jamstveni list s kojim uređaj možezte odnjeti u bilo koji ovlašteni servis u svijetu. Naravno artikl možete reklamirati i u trgovini gdje ste ga kupili koja onda uređaj šalje ovlaštenom servisu umjesto vas (u pravilu traje duže nego da ga sami odnesete u ovlašteni servis) ali izbor je vaš i koja god trgovina vam takav uređaj neće zaprimiti, pokušava se rješiti i vas i njima nepotrebnih komplikacija i muka.
- Što se tiče vašeg gađenja mojeg postanja, neču ulazit u to jer je to vaše osobno mišljenje na koje imate pravo. Samo bi ponovo napomenuo da ne pišem ovdje u ime firme jer moram ili me neko iz firme na to prisilio, nego iz gore navedenih razloga (pri vrhu ovog posta)
Gospodin tigo95 hvala na pohvalama, makar moram napomenuti da tada nisam radio u diskontu.
Gospodin donniedarko133, u trenutku pisanja ovog posta monitor još nije stigao do nas ali vjerujem da bude do kraja dana te da čemo servis rješiti u najkraćem mogučem roku.