View Single Post
Staro 26.05.2008., 14:14   #19
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
ovoga nema u hgspot-u i nemaju pojima kada će doći, ako će uopće doći tako da to otpada (barem sam dvd-e kupio)

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
ja imam ovo... kupljeno pred 2 godine u neckermannu za 35 kuna
pogledaj, možda još imaju, malo izgleda ali dobro puše
cijeli držak se može savijati u nemoguće kombinacije, dušu dao za ljetne vrućine...

Ventilator u akciji...
ovo je naručeno iz infoplusa

i pogledat ću još u chipoteki gdje me, na opće iznenađenje, uputio prodavač iz hgspota

EDIT
mali ventilatorčić iz infloplusa je ok (bar za te pare), kupio sam još i usb svjetiljku za 30 kn
loša strana ventilatora je što su mu krilca od tanke gume pa slabo puše i što je relativno glasan
a loša strana svjetiljke je što se svjetlost nme raspršuje nego koncentrira u sredini (treba mi da mi osvjetli tipovnicu po noći a neću paliti svjetlo)

bio sam i u chipeteci, imaju ventilatore kakve got hoćete, 80, 92, 120 mm, 5V, 12V itd ali je fora što nemaju nijedan koji bi se spajao preko usb-a ili direkt preko struje (da ga uštekam u utičnicu) nego svi imaju žice da se spoje na izvor struje

Citiraj:
Autor duffy Pregled postova
da nparavi si sam neki ... 100% imas neke stare fanove .... mislim da imas na metacafe film o tome kako napraviti usb fan

... vidi ak ti se svidja:
http://www.metacafe.com/tags/usb_fan/
ipak ću pobliže pogledati tvoj prijedlog kad već nema gotovih rješenja

btw
kakve su šanse da shebem usb port ili nešto na laptopu s tim ?

EDIT2

jučer sam bio opet u chipoteci i kupio usb kabel za printer (1.8 m) i 12V vent 92mm; spojio ih i mogu reći da je rješenje puno bolje od onog usb venta iz infoplusa; ovaj 92mm vent je praktički nečujan, bolje puše i ima duži kabel (metar i pol ), tako da se za te 42 kn definitivno isplatilo

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 28.05.2008. u 13:45.
Big Guy je offline   Reply With Quote