Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
|
ovoga nema u hgspot-u i nemaju pojima kada će doći, ako će uopće doći tako da to otpada (barem sam dvd-e kupio)
Citiraj:
Autor potemkin.hr
ja imam ovo... kupljeno pred 2 godine u neckermannu za 35 kuna 
pogledaj, možda još imaju, malo izgleda ali dobro puše 
cijeli držak se može savijati u nemoguće kombinacije, dušu dao za ljetne vrućine...
Ventilator u akciji...
|
ovo je naručeno iz infoplusa
i pogledat ću još u chipoteki gdje me, na opće iznenađenje, uputio prodavač iz hgspota
EDIT
mali ventilatorčić iz infloplusa je ok (bar za te pare), kupio sam još i usb svjetiljku za 30 kn

loša strana ventilatora je što su mu krilca od tanke gume pa slabo puše i što je relativno glasan
a loša strana svjetiljke je što se svjetlost nme raspršuje nego koncentrira u sredini (treba mi da mi osvjetli tipovnicu po noći a neću paliti svjetlo)
bio sam i u chipeteci, imaju ventilatore kakve got hoćete, 80, 92, 120 mm, 5V, 12V itd ali je fora što nemaju nijedan koji bi se spajao preko usb-a ili direkt preko struje (da ga uštekam u utičnicu) nego svi imaju žice da se spoje na izvor struje
Citiraj:
Autor duffy
da nparavi si sam neki ... 100% imas neke stare fanove .... mislim da imas na metacafe film o tome kako napraviti usb fan
... vidi ak ti se svidja:
http://www.metacafe.com/tags/usb_fan/
|
ipak ću pobliže pogledati tvoj prijedlog kad već nema gotovih rješenja
btw
kakve su šanse da shebem usb port ili nešto na laptopu s tim ?
EDIT2
jučer sam bio opet u chipoteci i kupio usb kabel za printer (1.8 m) i 12V vent 92mm; spojio ih i mogu reći da je rješenje puno bolje od onog usb venta iz infoplusa; ovaj 92mm vent je praktički nečujan, bolje puše i ima duži kabel (metar i pol

), tako da se za te 42 kn definitivno isplatilo