View Single Post
Staro 25.05.2008., 19:36   #621
trimac
Premium

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
ovako 24'' monitor je ogroman i rijetko ces ga gledat bas drito ravno a ako namjeravas gledat filmove i serije iz fotelje slobodno zaboravi jer monitor ima odvratne kuteve...
lenovo ima odlicne kuteve boju sve sto ovaj nema cak ima i tu njegovu rezu nekima smeta manji dot/inch ali nisam jos susreo covjeka kome bas toliko jako smeta.... a 2'' ni vamo ni tamo oba monitora su dovoljno velika za vecinu stvari.. i btw ustedit ces novce..
Nisam testirao Samsunga, ali koristim LG 245WP baš u svrhu gledanja filmova, serija i TV-a (silom prilika, dok ne kupim TV) i nisam primjetio neke probleme s kutem gledanja koji bi mi ozbiljnije smetali za tu namjenu. S povećanjem kuta gledanja se gubi brightness ali boje ostaju jednako dobre, što mi nije bio slučaj s prethodnim TN monitorima.
A što se tiče rezolucije, jedan sam od onih koji se priklanjaju mišljenju da je 24" i 1920x1200 optimalno. IMHO, naravno.
Rule#100
Give someone a fish, you feed him for one day. Teach him how to fish, and you lose a steady customer.

T.
trimac je offline   Reply With Quote