Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 25.05.2008., 15:57   #289
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Gledao jucer tekmu - srednja zalost , razumjem da su tek pripreme krenule i da nakon cijele sezone igraci ne mogu dati sve od sebe zbog zamora materijala , ali u prijateljskoj ici na rezultat bez ikakve ljepote i prave igre - ne znam , ali ne svidja mi se to . bar jucer su mogli malo opustenije probati i pokazati nesto ... nadam se da ce na Euru ipak biti sve puno bolje , a vjerujem i da ce biti spremni fizicki jer vodi im pripreme M.Rak - covjek je doktor za fizicku pripremu ...

Meni se nekak učinilo da su se neki igrači forsali na neprirodnim pozicijama, neki nisu imali sa kim igrati (Luka usamljen u veznom, ) a čisti cetarfori (Budan i Olić) ostavljeni nek se snalaze...nije bilo Srne koji probija stranu, Ćorluku smo navikli gledat kako malo-malo probija-isto ništa...

Baš mi je bilo čudno to gledat...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote