Tema: HRT HD
View Single Post
Staro 25.05.2008., 15:44   #148
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pih, kaj je problem imat Tv-karticu i opalit preko HDMI-ja signal na telku?
Jaki ste mi vi "kompjuteraši"

Osim toga, kako stvari stoje trenutno je bolje (sigurnije) ubost maxtv...spojiš HDMI kabel i pići..
Blah blah. A ako se meni neda imat komp blizu TV-a? Ili npr nemam mjesta jos i za njega, nakon kaj je tu PS3, DVB-S receiver, DVD, sourround....

No lako za mene. Vecina skvadre koja ima HDTV nemaju pojma kaj je komp, ili ako znaju, nemaju pojma zakaj bi spajali komp i TV ("kaj se to moze?"). I zato je ovo totalno jadno. Bez uvrede Jelc, ja mislim da je poanta da sto vise judi moze koristiti to, a ne samo par ljudi. Tvoj stav je tipican za nas - ako je moja guzica zadovoljna, ostali tko te pita. A kad nije tako, onda su svi drugi krivi i treba plakat i plakat i cmizdrit...

A sto se maxTV-a tice, ne znam kolko si upoznat sa cinjenicama - koliko je zahtjeva za upgrejd/instalaciju vs broj tehnicara vs support vs kolko traje vs... Samo papirologija da zaprime u sistem zahtjev traje 7 dana.

Pitaj Kresu, koji je bio na njihovoj presici... Sretno onima koji to uspiju izvest prije pocetka prvenstva. S tim da je Zagreb tu povlasten, ljudi iz manjih mjesta su pak totalno pop*****.

Zalosno jer se radi o javnoj televiziji kojoj se placa masna pretplata, i jos uz to vrte reklame. Na jednom BBC-u neces nikad vidjeti reklamu, jer zive od pretplate + prodaje svojih emisija. Jedan Top Gear donese BRDO love, dok pogledaj ove domace auto emisije - ne bih to crknutom stakoru dao gleda kako je to jadno.