View Single Post
Staro 19.04.2004., 11:40   #14
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp
 
Rivi's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Split
Postovi: 1,692
Citiraj:
Originally posted by RAK
Nisi ti burno reagirao nego glupo.
E moj Rak, jel' ti triba pokazat kako se pišu "kro" slova? Garfi, majstore, daj napiši mu u par crta. Vidiš da je čovjek u stanju od hard diska napravit mlinac za kavu bez problema, al' ga softver malo buni.

Dobro, šalu na stranu, tija sam reć da stojim iza tvog posta 100% (Kraba, jasno).

Nego, Garfielde, koliko ti to imaš godina kad ti je 30 puno? Samo da ti kažem, niko se nije rodija pametan. Čovjek vremenom stječe iskustvo, pa ako je neko to iskustvo počeo stjecati s 5, s 15 će znat puno, ali ako je počeo s 25, do 30. neće bit neki majstor. Zašto? Zato šta uz sve ostalo vjerojatno radi, da bi prehranio obitelj, a osim rada, ista ta obitelj nosi još puno obaveza.
To što ti neke stvari o kompu znaš, svaka ti čast, ali postom si jasno pokazao da o nekim stvarima nemaš pojma. Ne napadam te sad, ni slučajno, nego me samo zasmetalo šta prema majci nisi imao dovoljno poštovanja da joj to nađeš, nego ti jedan Rak koji ni s tobom ni s njom nema nikakve veze, dokazuje koliko je to jednostavno.

A da su, s druge strane, neki ljudi, izvinite na izrazu, telci, pa im treba istu stvar ponavljati milijun puta, i to je isto točno. Samo, to opet nema veze s godinama. Takvi su bili i prije 30.
__________________
Potpisujem!
Rivi je offline   Reply With Quote