heh, tek sad valjda nakon stotog čitanja vidim da prvo treba flashati sa 2.2.1 mp-om pa tek onda preko easy toola da flasham, aj budem probao i tako možda uspije, premda eto muči me taj 2.2.1 mp kojeg nemogu naći pa pokušavam cijelo vrijeme sa 2.2....
vidjet ćemo sad šta će reći.
hm da, prošlo je sve ali mi neće sad ni na jednu karticu pronaći nijednu mrežu,samo mi ispiše emergency only i to je to,kao da nema signala za ništa, jel može tko postat kakav link od nekog drugog mp-a, ovaj mi se uopće ne sviđa a i da probam sa drugim, možda mi mob proradi.
sad sam probao, čak i kad izvadim karticu piše mi searching network, kao da je kartica unutra.
evo da zaključim ovu predivnu subotu, uspio sam uništit mob, napravio sam sve kako je whisper rekao, međutim mob nije htioo nijednu mrežu pronaći niti bilo koju karticu registrirati, ponavljao sam proces 5 puta i svaki put isto, na kraju sam išao flashati sa
http://www.inbrite.com/index.php?nam...details&id=150 i dobio mrtav mob, tj nekad uspijem doći do repair pds zone ali tu mi stane, i piše error84.
ako se tko sjeti pogledat ovamo i da mi može udijelit kakav pametan savjet, bio bih zahvalan, ako ne, barem imam šta bacit u smeće