View Single Post
Staro 24.05.2008., 15:32   #5
LightForce1308
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LightForce1308's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Brzina priključka:
do 2 Mbps/256 Kbps
Telefonska linija T-Com-a**
Nikakav VoIP, niti ovo ima veze sa Iskon.Duo, ovo je zamjena za XXL ADSL i sve ide preko T-Coma.

pozz,

samo mali ispravak:
VAŽNO
Sukladno pravilniku o telekomunikacijskim uslugama, usluga telefoniranja u paketu Obitelj+ temelji se na prijenosu govora putem internetskog protokola i ne odgovara kvaliteti javne govorne usluge. U slučaju istovremenog telefoniranja i downloada podataka s interneta, moguća je lošija kvaliteta zvuka.

piše na njihovoj stranici.

po meni je to totalno neiplativo za bilo koga tko treba imalo veci internet promet. koliko vidim nema nikakvog načina za uzimanje vecih paketa prometa, nego je promet u paketima od po 1gb. a svi znamo kako brzo se 1gb potroši. na t-comu je 10gb 139kn, a flat je 178kn.

to bi moglo biti isplativo za nekoga tko ne treba puno internet prometa zbog 500 besplatnih minuta.
500 min * 0,28kn na t-comu je 140kn telefoniranja mjesecno

i zvao sam sluzbu za korisnike, akcija za flat do kraja godine i printer vrijedi samo uz ugovor na 24 mj. i nakon isteka ugovora modem ne ostaje u vlasnistvu kao kod t-coma vec je iznajmljen.

Bacio sam neku racunicu, ako uzmemo usluge tako da obje nude jednako:

73kn u oba slucaja ide t-comu

T-COM:
jos 139kn za 10gb interneta
jos 140kn t-comu za 500min telefoniranja

iskon :
73kn t-comu za priključak
139kn iskonu za 500min telefoniranja
135kn za dodatnih 9 paketa prometa do 10gb

znaci prema ovome ova usluga je ispativa jedino ako je internet promet manji od 10gb, i ako se svih 500 min razgovora redovno iskorištava. i jos u ovo nije uracunata t-com slobodno vrijeme i druge slicne tarife...
a ugovorna obveza 18 ili 24 mjeseca...

ako sam nešto pogriješio slobodno me ispravite
LightForce1308 je offline   Reply With Quote