Citiraj:
Autor yedwy
Uuu ja već dugo nisam imao 32bit ubuntu na stroju, zadnje je bio negdje verzija 6 ili sl...
Ja sam ganjao od tada x64 linuxe only, a 32bit sam imao SuSe neko vrijeme ali ne predugo...
Radi ok osim tih sraćkanja sa NTFSom ali to je minorna stvar, što se virtualacca tiče to mi se neda, ako već idem na windowse napravt ću dual boot da mogu igrati ko čovjek, i to vjerojattno XPe a ne Vistu, lako je poslje ddodam ako mi treba, samo brijem da ću morati iskopčat prvi hard privremeno da mi ga ne zaseru XPi...
Otom potom, i tako sam se sad primio toga jer već 2-3mj nisam igrao niti jednu igru koja mi je stvarno legla osim kaj sam nexusa odigrao (vidio ga tu na forumu) sve ostalo mi je bullcrap, uglavnom vozim stvari koje sam odigrao godinama prije jer su mi bolje nego nove igre... 
|
a cemu win ako hoces igrati??,,,,,,, nema vise puno toga sto ne ide preko cedege ili wine,,
a ja VBox koristim da mogu CS2 normalno imati na linuxu (jer mi nesto u wine neradi kako treba) + kad win userima treba nesto objasniti da nemoram bezveze izlaziti iz linuxa da bi dosao do windowsa,,,,,
+ kad uzmem veci HDD i malo vise rama onda cu vjerovatno sve druge linuxe testirati kroz VirtualBox
nego je imas ili ako nemas je mozes instalirat CS2 kroz wine,,,,,, zanima me je to samo meni sere ili je isto svima na x64 Hardyu