Ja imam ICY BOX IB-360StUS-BL i spojen je preko eSATA na komp i GASI SE I PALI zajedno s kompom.
Prekidac paljenja je cjelo vrijeme u poziciji on jedino sto ono plavo led osvjetljenje cijelo vrijeme svjetli ali ja ga ionako cijelo vrijeme drzim iskljuceno (postoji poseban prekidac za to led osvjetljenje).
Sad sam ga spojio i na USB za probu i ista stvar paljenje i gasenje radi samo se onda pali tek kod dizanja windowsa a kad je spojen preko sata odmah na pocetku poslije paljelja sistemskog diska i na pocetku onog izvjestaja (biosa ili kako se vec to zove)!
Disk se gasi i kad komp stavim u hibernaciju a tad ostaje napon na USB-u (mogu punit MP3 player a ne mogu ga punit ako je komp ugasen).
Jos nesto: disk se automatski gasi ako je neko vrijeme neaktivan a ako mu tad probate pristupit morat cete sacekat par sekundi da se disk zavrti, to ce nekome mozda zasmetati, meni ne jer to obavi prilicno brzo a ako nekog zanima tocno koliko ja cu izmjerit a sad mi se neda cekat da se disk ugasi (disk je hitachi HDT725032VLA360 320gb).
Pozdrav!