Ovako trebam novi mobitel, jerbo mi se moja motorola nakon tocno 13 mjeseci raspala. Neznam cak ni koj model, crna je i preklopna. Mobitel je nesto sto mi je totalno glupo i ne padam na to, a moram ga imat uz sebe
Uglavnom. Treba mi mobitel nekakv normalan. Evo lista odprilike zahtjeva, jer ja to UOPČE ne pratim i neznam sto se i gdje nudi :
Trebam:
-bluetoth (za slusalicu)
-ljepi velki ekran da mi wallpaper bude lijep
-glasan zvucnik da ga cujem kad mi zvoni u ladici u sobi, a ja se tusiram u kupaoni
-po mogucnosti da je preklopan
-da je lako poveziv sa kompom (wallpaper, ringtone, imenik transfer)
Netrebam:
-multimedijske sposobnosti, dakle;
-mp3 player - sve sto je dalje od 20minuta pjeske idem autom, nevozim se javnim prijevozim i to je nesto sto mi netreba.
-kamera - fotić je uvjek samnom
-neki tamo symbian windblows smartshit phone, to me neznima
-igrice na mobu
-P.I.M.P design. Ko moj debilni frend kad da 2000€ za neku tamo titan nokiu i zlatni lanac i misli da ce upecat neku fufu na jarunu, budala si mogo kupit '97 godiste uno i vozit se ko gospodin. Ovak ide busom i jos tegli lanac od 2 kile oko vrata pa ce dobit grbu i mora drzat ruku na mobu da mu ga neko ne pajsne

. dakle minimalizam molim
E sad jos bi bilo ljepo da je preklopan al nije nuzno, cisto radi promjene jer mi je zadnjih 5 mobitela bilo preklono valjda... i to je onak to sto mi pada na pamet...
hvala svima na prijedlozima.
E da, skoro zaboravio. Lova sto manje to bolje. Tak i tak vise pazim na kutiju pljugi nego na mob i to mi je onak zadnja stvar oko koje se brinem... tak da...