moram priznati da sam ga primjetio, ali tek kada gurneš glavu u ekran (na normalnim udaljenostima se ne primjeti)
*Sto se tiće dizajna: meni se osobno baš i ne sviđa (nije picolovac  ). Dobro nisam ga ni uzimao radi dizajna nego radi rada u Cadu. Za tipkice bi volio da su sakrivene sa strane. A onaj grdi natpis lenovo na vrhu monitora bolje da ga nema. (rarmišljam da uzmem crni marker).
*Za mene je monitor ružno pače. Tek kada ga upališ zaljubiš se u njega jer su boje, kutovi, crna stvarno klasa za sebe. -->
Citiraj:
Autor Vasili
Na stranim forumima se pričalo o crvenoj kao o jednom od većih nedostataka koje je teže ispraviti. Ovdje nisam naišao na nikakav problem.
Zatim se se ljudi žalili na "sparkling" (tj. da je monitor presvjetlucav) i da ima kao neki 3d efekt. Ovo baš nisam skužio, mora da je neka hardcore kvazigrafičar picajlzla, dao sam 3k kn i ništa ja ne vidim 
|
Da se osvrnem na ovo kaj si napisao (Još jedan ponosni lenovaš)
*Boje su prezasičene treba ih kalibrijrati (pogotovo crvena).
*"sparkling" --> moram priznati da sam ga primjetio, ali tek kada gurneš glavu u ekran (na normalnim udaljenostima se ne primjeti)
*Sto se tiće dizajna: meni se osobno baš i ne sviđa (nije picolovac  ). Dobro nisam ga ni uzimao radi dizajna nego radi rada u Cadu. Za tipkice bi volio da su sakrivene sa strane. A onaj grdi natpis lenovo na vrhu monitora bolje da ga nema. (rarmišljam da uzmem crni marker).
*Za mene je monitor ružno pače. Tek kada ga upališ zaljubiš se u njega jer su boje, kutovi, crna stvarno klasa za sebe.
|