View Single Post
Staro 23.05.2008., 09:09   #10
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
Ja bi rekao da su to ustvari 8.4 driveri samo usminkani u 2 igre ako je suditi prema release notes), te uz par kozmetickih dodataka...

Nista revolucionarno, ali pitanje je i koliko se josh moze izvuci iz grafa starih 6+ mjeseci posebice kad izlazi nova serija iz atija kojoj ce sad posvetiti 100% svog vremena i resursa.

Meni bi bilo dovoljno da se izvuce neka stabilnost kod crossfirea - jerbo izgleda da su za xp najbolji bili 8.2, a ostalo je korak unazad. Speedfan issue necu spominjati uopce jer se nadam da ce to rjesiti S1
# Call of Juarez DX10: Performance increases up to 12% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
# Halo: Performance increases by 10-30% across all of the supported ATI Radeon™ series of products
# Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product
# Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products
# World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product

10-50% ubrzanja samo kroz drivere u 5 igara ipak nije za baciti

Dosta su unaprijedili HDMI support, dodali AAA u OpenGL i naravno ispravili par desetaka bugova
segregator je offline   Reply With Quote