View Single Post
Staro 23.05.2008., 02:31   #15
matman
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Pa bogati jer ja znam kako on ima sređene diskove i particije na kanti?
A još manje mi se čita, nek malo isam nešto radi umjesto da samo čeka da mu padne u krilo gotovo rješenje...

Uglavnom ima path...
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

To je normalni startup path za XPe koji se nalaze na prvoj particiji prvog diska na prvom kontroleru...

Onda ima path...
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

U dva primjerka i taj pokazuje na drugu particiju tj logički disk prvog diska na prvom kontroleru - ako se ja dobro toga sjećam...

Dakle jedan od ona dva je višak, s obzirom da su isti brijem da je svejedno kojeg obrisao...
I ono na kraju mu isto netreba za normalno bootanje kolko ja znam ali ja nikad nisam imao dva XPa zajedno pa neću tvrditi...

Brijem da nije sve jedno ali ne znam ni ja.

A ako nije, neznam dal sa istim vrjedostima je donji novi ili gornji. Uglavnom moraš znat koja instalacija je neuspješna.

@Getriba nebrš fulat jer imaš dva bootabilna kužiš, ako krivi obrišeš uvijek ti jedan radi pa možeš "vratit" situaciju.
matman je offline   Reply With Quote