Citiraj:
Autor gangxxxta
ovako,ja provodim 95 % slobodnog vremena za kompom,sto znaci skola,cura,doma komp i to je to...a za kompom sam dosta dugo,svakodnevno i naravno to ima nekakve posljedice!cuo sam da postoje naocale koje stite od zracenja monitora itd bez dioptrije,tj kroz njih cu vidjeti kao sto i sada vidim,ali smanjit ce se ostecenje vida,sad bi vas molio da mi kazete gdje to ima za kupiti,dali je itko koristio to i kakva su vasa iskustva s time?
|
dat ću ti jedan savjet rađe se što više druži s devojkom pa nebuš imal problema s očima.nemoj tolko zujat za kompom.
kaj se tiče naočala sa tim điđa miđama to ti je pušiona.ja sam imal naočale s tim premazom bacio hrpu para(oko 1700kn) za niš.sad imam bez ikakvog premaza i ne osjećam nikakvu promjenu na bolje ili na lošije.
slušao sam nedavno na tv vodećeg okulista ili kak već u hr i čovjek je rekal da ljudi ne gube vid od računala ili televizora nego nedovoljno osvjetljenog radnog prostora.što je manje svijetla u prostoriji to se oči više naprežu i time gube svoju svrhu tj. gubiš vid.