Citiraj:
Autor bego2
lol...pa hoću radit...glupo mi je kupovat gotove stvari koje se mogu napraviti za iste pare a čak i manje a da budu odlične. nasao sam vec par projekata za usb dac koje je radilo xxxx ljudi i samo ga hvale  e sad dok to ne poslusam mogu se yebat
za tih 400-tinjak kn imas kit u kojem je sve što ti treba osim napajanja ofkors što imas doma sigurno, ti dacevi ne trose ni pola ampera
jeben je osjećaš kad pustas u rad nešto što si sam napravio. 
|
Ma jok. DIY se imho isplati kod zvucnika i to pricamo o DIY zvucnicima di materijal kosta oko 3000-4000kn, ista stvar i sa pojacalima...
Nemozes ti doma slozit nesto za pola cijene sto nemoze industrija... Sad ce drvlje i kamenje po meni, al nemozes za kikiriki ocekivat neznam sto. Dobre stvari kostaju. Jebiga to je tak.
Naravno ti kad doma nesto sam sklepas imas onaj WOW placebo efekt jer si sam to slozio. To je ista stvar ko sa rostiljem. kad je najbolji? kad ga sam radis. Jebiga svi imamo taj efekt. Nemoj mislit da si jedini, nisam ni ja bio nista puno bolji (ma jos uvjek sam takav nekad). Dok ne skuzis da tvoje vrijeme kosta, nabaljanje djelova, zivci i da obicno imas proizvod koj samo u tvojoj glavi radi bolje...