View Single Post
Staro 22.05.2008., 14:53   #14
skare
Premium

skare's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Kako to misliš nije za ICH8 Pa piše u naslovu ICH8M injecttion script, nemre biti za ICH7 ako piše da je za 8...

I da možeš probati tako sa driverima kako gore piše u onom guideu ali nema garancije da će radit...
ma upravo si, ali nisam našao moj tip kompjutera (hp8510p) među testiranim modelima. evo to je vjerojatno taj link za koji sim i dao objašnjenje.
ali ne mogu se baš tu snaći:

http://juice.altiris.com/tech-tip/22...-ich8m-drivers

ali ne mogu baš ovo pojednostavniti što trebam napraviti. je li treba dodati nešto u system 32 ili?

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Taj exe file što skineš preimenuj u recimo setup.exe i spremi ga u root C particije pa onda odi na Start > Run > cmd > OK, upiši ovo dole i onda stisni ENTER:

C:\setup.exe -a -a -pc:\sata

Pokrenut će se instalacija, ali neće se instalirati nego će se samo driveri raspakirati u folder C:\sata i to je to.
oprosti nije mi jasno koji root c particije? je li system32? ma pokrenuo sam ja instalaciju od matrix managera, i on je neke stvari istisnuo u C:\SWSetup\SP36334 ali nije napravio nijedan podfolder drivers. tih 6 fajli što on spominje meni se nalaze u C:\SWSetup\SP36132 folderu gdje se nalaze SATA driveri. Ovo preimenovanje i daljnji postupak su mi jasni.
Hvala na pomoći!

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.05.2008. u 15:07.
skare je offline   Reply With Quote