View Single Post
Staro 22.05.2008., 14:01   #14
windfucker
Guest

Evo,u LinksuOS su mi obećali sačuvati 4kom Sharkoon SystemFan S 140mm fanove,koji stižu kroz cca 2tjedna,ali,bez brige,ne mirujem...ima nekih(da nekih!) izmjena od prvobitnoga plana,prije svega mislim malo više posvetiti pažnju utišavanju kompa(ah!znao sam da će me kad-tad ova faza lupiti),nauštrb estetike,donekle,ali nipošto funkcionalnosti!(čitaj:hladno&tiho-tu nema kompromisa)
Imam (polu)nove zamisli,pogotovo rješenja za HDD,mislim da ću poslušati savjet TomiRi i napraviti neku vrstu hibrida od njegove preporuke za odvojenu termalno-zvučnu zonu+nešto što mi je sinulo gledajući što to gospo'n ^SU^ petlja sa svojim hardverajem + primjena sasvim novoga materijala u izradi utrobe kante (inspirirale su me igračke,dok sam gledao klince kako se igraju)...ali,evo opet laprdam 'mjesto da radim

Btw,Osječani moji dragi,jel' zna netko gdje u ovome našemu lijepome gradu postoji netko tko se ne boji naručiti par listića vodobrusnoga papira gradacije 1200+,netko dovoljno hrabar i lud da to napravi,prkoseći usudu i neminovnome bankrotu?
Jučer sam po onoj pljusčini kružio gradom,ali bezuspješno,pa sam lagano već... jel'te.
Zahvaljujem unaprijed!
  Reply With Quote