Citiraj:
Originally posted by RAK
Nisi ti burno reagirao nego glupo.
Adresa koju te stara tra¾ila je www.kucni-ljubimci.com. Trebalo mi je 2 poku¹aja da je naðem. Ne vjerujem da ti sa svojim obimnim znanjem nisi mogao barem poku¹ati naæi tu adresu. To ¹to ona ne zna da treba zapamtiti punu adresu nije njezina krivica nego tvoja. Mogao si joj objasniti.
Ne trebaju svi sve znati. Da li je potrebno da tra¾im arhivu tvojih gluposti koje si napisao na ovom forumu? A ima ih.
Kada ti netko da 10000kn za kantu onda budi toliko pristojan pa stavi tu adresu u favorites.
Da si reagirao meni na taj naèin, pokazao bi ti interakciju izmeðu moje noge i tvoje pozadine.
Imam 30+ godina i ne znam niti ja pola stvari koje si napisao. I zabole me za to. Zato znam 1000 drugih stvari koje drugi ne znaju. ©to bi ih trebao nazivati krelcima? Krenimo od tebe.
|
malo si burno reagirao... pusti čoveka... skužit će s vremenom. mi živimo od ljudi koji ne kuže računala... banalno rečeno naravno. i ne možemo se požalit da nam je loše. te ljude treba poštovat. ... to bi bilo kao da jedan ribar psuje ribu koja mu neće sama uskočit na brod. ti ljudi se kuže u neke druge stvari i računala im ne predstavljaju ništa u životu. i ne bi trebala. svatko ima nešto svoje.
isto kao garf... čovjek još nije skužio o čemu se tu radi... i nema veze... skužit će.
peace, love, empathy... kurt cobain
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|