Dobri stari Diablo. Da igro. Slomio par mousa i par puta je i tipkovnica dobila ali kad napraviš stroj to je čudo. Nisam ga dugo igrao ( oko godine dana ) pa se niti ne sječam unique itema ali imaš programčič Jamel D2 editor , savršen za varanje , ali ako ga budeš koristio u te svrhe to više nije to.
U tom programčiču možeš pogledati sve stvari koje imaš unutar igre pa češ dobiti odgovor na svoje pitanje. Ja sam ga koristio za dvije stvari. Isprobo sam sve magije na največem nivou na hellu protiv diabla da vidim šta koja može i naravno sve sam to imao zapisano da bi došao Giga , ajde posudi i ja bi igro Diabla2 , i nikad mi nije vratio listu tih magija. A druga stvar zbog koje sam koristio JD2 zbog prebacivanja oružja. UVIJEK , ALI BAŠ UVIJEK češ dobiti bolje oružje kad ne igraš s likom za kojeg je to oružje. npr. igraš s barbom i dobiješ Bow čudo , takav bow NIKADA , ALI BAŠ NIKADA nečeš dobiti kad budeš igrao s lukašicom i tako u krug , ALI zato postoji Jamel D2.
NAPOMINJEM JOŠ JEDNOM programčič je savršen za varanje ali onda Diablo2 gubi smisao i ne isplati ga se igrat.