Citiraj:
Autor maX
daj mi samo jos molim te objasni kako se mogu performanse i vise nego uduplat? svi znamo da se u SLI-u nemogu dobiti duplo bolje performanse, ali ti si cak napisao da se i vise nego uduplaju... na cemu si ti?
inace, mislim da je ovaj tvoj cijeli post jedan veliki bullshit isto ko i ovaj link na test koji si dao gore... znas, lova cuda radi
|
Ne lol, nisam rekao da je bolje, bolje sigurno nije. Cisto sam dao primjer

A to sto se tice udplavanje, eto tako opise na ono testu, bar su uspjeli, to je najvisi score koji su postigli a opet, najmanji je tek mozda za 50 na 65 frejmova, napisao sam mu gore da je isplativije uzet 8800GTS od 320mb nego SLi. To sto su u testu tako napisali pitaj njih na cemu su oni ako su im krivi rezultati a ne mene, ja sam samo glasnik

a da je bullshit ili nije to je tvoje misljenje i bez uvrede bas me počeše nešto

Iskreno mislim da je to lose pored ovih kartica za 600kn polovnih al tko voli nek izvoli, ako hoce nek napravi. Njegova stvar, ako ce izgubiti njegov gubitak, svi smo mu rekli sto da napravi, sad kako hoce. Onaj test je prvi koji sam nasao a kako nisam imao vremena samo sam njega ostavio.
A ako sam pogrijesio, nema sta priznajem :P ako sam u krivu jbg, cijeli zivot se uci.