trenutno, dok mi se bestija ne smiluje i ne isporuci naruceno

,drzim proc na 3.2 a grafe na 600gpu/1550shad/1000mem. temperature su cca 45°C u loadu(par sati cod4 il bf2142 il AssCreed il...).
btw, kad su bile na stock postavkama, bila je identicna temperatura

ili je vodeno dobro il je oc premali. bestijooooo

sjeti me se da mogu rec covjeku na koliko mogu ocat grafe hehe
a i kako je sad to sve poslozeno, nekako su mi se crijeva spigala (od savinutog polozaja su postala elipsasta a ne okrugla-a cak nisu ni ona najjeftinija hmm hmm) pa brijem da je i protok onako...ne bas najbolji..bestijo...trebam ta crijeva viseee hehe

pa je temp zato pomalo visoka jer je ocito da nije sve 100% protocno kako bi trebalo biti.bestijooo ooo ooo
i da..mislim da je nemoguce dobiti to kaj ti hoces. hladenje i mema i gpua bez termalne trake. nekako mi se cini utopija za ocekivati da ce i SVI chipovi mema i chip gpua biti na nano identicnoj visini da bi hladnjak mogao to sve identicno pokriti. zato i je ta traka da popuni moguce neravnine. stovise, ta je traka kao plastelin, te visak trake ode preko ruba chipa, a na njemu ostane taman toliko koliko treba da se odlicno provodi toplina.
a i zato i je savjet, da pri skidanju hladnjaka, upotrijebis nove trake, koje imaju to pocetno svojstvo rastezljivosti i plastelinosti

to bi reklo, NEMOJ bez trake
p.s. darkec, naj se ljutiti...znas kak je kad je djete nestrpljivo