20.05.2008., 10:57
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Autor <gogz>
što se zadnje teme tiče, stari, šanse da ti se skure 3 NOVE matične u 3 tjedna su manje od slovenije. dalje, hamm, fakat nemaš sreće, oboje ste u pravu, najveći bed je to što si kupio staru grafu koju se nije moglo zamjenit, inače bi sve odavno bilo rješeno. samo mi, kao i predstavniku tvrke nije jasno zašto nisi kažnjen po navedenim pravilima foruma za neprimjereno postanje. preko diskonta sam kupio robe za nekih 2000-3000 kn, nikad nisam imao problema, ali slažem se sa hamm-om, ljudi bi mogli bit malo pristojniji i susretljiviji. na koncu dobronamjeran savjet predstaniku inozemne tvrke, malo više pažnje posvetite pravopisu, a ne obrani ugleda tvrke. da sam ja gazda, reklamacije bih (kojih ima svega 2-3 u svakih nekoliko mjeseci) rješavao na štetu tvrke. iznos koji si platio je vrijednost koju mo'š iskoristit. o'š kune? evo ti, vratim sve do jedne lipe! Ušparali se 300 kn na ovoj situaciji, a izgubili bar 20 potencijalnih kupaca koji su čitali ovaj post!
...
k'o vas je učio trgovat??? a i pisat...(???)
|
Ja sam vidio da je frajer skurio 3 maticne u 3 dana. Prvi dan dolazi i jebe majku svima šta mu ne radi notebook. Ok neradi evo Vam novi. Drugi dan ista situacija te kupac dobiva novi zamjenski notebook jer ovaj očigledno ne radi. Treći dan kupac opet dolazi i opet sve po starom, da se bi nakraju otkrilo da je neispravni t-comov modem kurio maticne. Po ovom se kupcu mogla uvazavat garancija do sutra jer ko zna kolko bi on kompova skurio da mu svaki dan davao novi. Mislim da je u ovom slucaju kupac kriv, ali to nikad nemozes 100 % znati.
</gogz>
|
|
|