View Single Post
Staro 20.05.2008., 10:29   #14
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
E evo ja ti nesto mogu reci neznam kolko ti moze pomoc al eto,imam quad phenoma 9500 imo sa 2 gb 2x1 gb kingmax,iso sam to kloknut ono digo sam procesor na 2.75ghz tada radi sa stock coolerom skroz stabilno bez rusenje bez icega tlb bug patch je iskljucen.naklokao sam malo graficku i tako sve super proslo dobi sam dobar score u 3dcmaru06,kupio sam jos 2 gb x1 rama i sada imam 4.kupio sam odlican cooler zalman9500 led bolji od stocka najmanje 15% stavio sam jos dadatno 2 x 120 ventilatora u kuciste da puse unutra za svaki slucaj.I jos da napomenem amd phenoma 9500 sam digo na nevjerojatnih 3.0ghz sa prijasnjim stanjem znaci sa 2 gb rama sa stock sve,i tamo je radilo bez vecih problema 3 sata sam radio na 3.0ghz i onda mi se povisila temp
i restarto se.pa sam kupio ovo sta sam kupio.I nemogu ga dici vise niti blizu 3.0ghz,dapace nemogu vise niti 3dmark06 proc jel mi se zablokira komp i 10 sec nakon toga restarta,cak i kada napravim sve isto kao i sa stock coolerom i 2gb rama bez dodatne ventilacije,iskreno mislim da je problem u tih 4 gb rama neznam stvarno,a sta se tice poboljsanja otom potom nista posebno mozda malo brza ucitavanja i to je to.Da napomenem bez oc prolazi sve i sve radi savrseno

Zadnje izmijenjeno od: m&n. 20.05.2008. u 10:51.
m&n je offline   Reply With Quote