Nisam pratio ovu temu jer nisam bio dičan kupnje kod dotične trgovine, o razlozima neću nit je bitno a ima ih.. (ma da sam trebao pošto je ovo moj podforum, tak da se ne ljutite)
Citiraj:
Autor Diskont24
Bez obzira o kojem se hardwareu radi uvjek bi ga trebali reklamirat tamo gdje ste ga kupili i tko god da uvoznik bio nebi smio uvažit reklamaciju privatnoj osobi za artikl koji je prodan nekoj firmi (trgovini).
|
Svaka trgovina drugačije kaže, u Hg spotu kad sam nedavno reklamirao laptop su rekli da vozim dobavljaču a ne njima, vi kažete drugačije, 3 kažu nešto treće, postali ste u najmanju ruku smiješni.
Citiraj:
Autor Zaramoth
Ovo je stvarno dobra ideja. Imati na forumu i predstavnike svih vechih IT trgovina u Rvata koji che objasniti ili barem pokushati objasniti situaciju svaki puta kada dodje do problema na relaciji prodavach (serviser) - kupac.
No, ako nishta drugo, lijepo je vidjeti da PCExpert forum ima svoju tezhinu i da su domache IT firme svijesne njegovog postojanja i - utjecaja.
Josh malo pa che dotichne pocheti i strahovati za svoj biznis zbog...PCE-a 
|
Iskreno meni se to gadi...
Zašto? Zato jer idu za tim da su oni nedužni, prevareni i ostalo, ali nisu krivi..
Neka rade svoj posao, malo za promjenu, kako treba pa neće biti raznih tema po forumima, nit problema oko kupca i trgovine. IT dučani su počeli malo previše se igrat sa ljudima koji njima hrane usta, sa potrošačima njihove robe.
Razgovor između Hamma i diskonta sam pročitao a razmišljanje je bilo kao i prije čitanja a to je da sam na Hammovoj strani, iz razloga jer ga znam, znam dobro za taj problem, a diskont... bolje ništa ne reći..
Više nije problem najjeftinije proć u smislu kupit najjeftnije nego najjeftinije proć od kupnje do eventualnog servisa nekog proizvoda, a nekima to zna biti velika muka.
Citiraj:
Autor <Gogz>
Ušparali se 300 kn na ovoj situaciji, a izgubili bar 20 potencijalnih kupaca koji su čitali ovaj post!
...
k'o vas je učio trgovat??? a i pisat...(???)
|
Dok su servisi uredni kao i cijene- mušterija će biti, ali onih zahtijevnijih, onih kojima svaka sitnica znači prednost kupnje kod neke trgovine.. a to su oni koji najviše kupuju.
Trgovati? Valjda sami. A pisati? No comment.
S druge strane kad gledam na ovo, zgodno što se se počeli ljudi javljati, izgleda da ih ipak bar malo zanima što se o njima priča, najviše bi bilo od koristi kad bi dobro pročitali i shvatili što znači dobar i pošten trgovac. Neka si razmisle malo jer gubitak klijenata je nešto najgore što se nekoj trgovini može dogodit, a po svemu sudeći neki već i gube...