View Single Post
Staro 20.05.2008., 10:08   #53
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nisam pratio ovu temu jer nisam bio dičan kupnje kod dotične trgovine, o razlozima neću nit je bitno a ima ih.. (ma da sam trebao pošto je ovo moj podforum, tak da se ne ljutite)

Citiraj:
Autor Diskont24 Pregled postova
Bez obzira o kojem se hardwareu radi uvjek bi ga trebali reklamirat tamo gdje ste ga kupili i tko god da uvoznik bio nebi smio uvažit reklamaciju privatnoj osobi za artikl koji je prodan nekoj firmi (trgovini).
Svaka trgovina drugačije kaže, u Hg spotu kad sam nedavno reklamirao laptop su rekli da vozim dobavljaču a ne njima, vi kažete drugačije, 3 kažu nešto treće, postali ste u najmanju ruku smiješni.

Citiraj:
Autor Zaramoth Pregled postova
Ovo je stvarno dobra ideja. Imati na forumu i predstavnike svih vechih IT trgovina u Rvata koji che objasniti ili barem pokushati objasniti situaciju svaki puta kada dodje do problema na relaciji prodavach (serviser) - kupac.
No, ako nishta drugo, lijepo je vidjeti da PCExpert forum ima svoju tezhinu i da su domache IT firme svijesne njegovog postojanja i - utjecaja.
Josh malo pa che dotichne pocheti i strahovati za svoj biznis zbog...PCE-a
Iskreno meni se to gadi...
Zašto? Zato jer idu za tim da su oni nedužni, prevareni i ostalo, ali nisu krivi..
Neka rade svoj posao, malo za promjenu, kako treba pa neće biti raznih tema po forumima, nit problema oko kupca i trgovine. IT dučani su počeli malo previše se igrat sa ljudima koji njima hrane usta, sa potrošačima njihove robe.
Razgovor između Hamma i diskonta sam pročitao a razmišljanje je bilo kao i prije čitanja a to je da sam na Hammovoj strani, iz razloga jer ga znam, znam dobro za taj problem, a diskont... bolje ništa ne reći..
Više nije problem najjeftinije proć u smislu kupit najjeftnije nego najjeftinije proć od kupnje do eventualnog servisa nekog proizvoda, a nekima to zna biti velika muka.

Citiraj:
Autor <Gogz> Pregled postova
Ušparali se 300 kn na ovoj situaciji, a izgubili bar 20 potencijalnih kupaca koji su čitali ovaj post!

...

k'o vas je učio trgovat??? a i pisat...(???)
Dok su servisi uredni kao i cijene- mušterija će biti, ali onih zahtijevnijih, onih kojima svaka sitnica znači prednost kupnje kod neke trgovine.. a to su oni koji najviše kupuju.
Trgovati? Valjda sami. A pisati? No comment.

S druge strane kad gledam na ovo, zgodno što se se počeli ljudi javljati, izgleda da ih ipak bar malo zanima što se o njima priča, najviše bi bilo od koristi kad bi dobro pročitali i shvatili što znači dobar i pošten trgovac. Neka si razmisle malo jer gubitak klijenata je nešto najgore što se nekoj trgovini može dogodit, a po svemu sudeći neki već i gube...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote