View Single Post
Staro 20.05.2008., 10:05   #5
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
2GB Corsair rama i 20" monitor i jedan vulgaris disk s jedne strane, a quad core i neka "special grafa" za gfx konfu...? Ko tu koga...

Jesam ja jedini kojem se čini da je to besmislena kombinacija ili...? Mislim možda sam samo retardiran...

Ja bi uzeo neki C2D dual core sa "punim kešom" iz 6xx0 serije, 4GB rama, neku što jeftiniju grafu sa relativno ljepom slikom primjerice 2600XT ili x1950 ili nešto slično i neki pristojan monitor što veće dijagonale ili 2 manja (naravno onda treba dual DVI grafa bit) i podebljao malo taj storage, recimo 2x250GB za RAID 1 sa automatskim backupom na eksterni disk svakih određeno minuta, recimo neki NAS bi bio ok za to da se nemora čovjek sekirati oko "proboja" tolko... I UPS za to sve naravno ali on nije pitanje ovdje pa nećemo o tome...

Mislim ako je to konfa za posao, a ne "Tata ja ne kupujem stroj za igranje nego za dizajniranje..." (TM) to mi nema logike...
Ajde da je neka Catia/3DMax/Maya i sl još bi čovjek reko ajde pita za grafu ali ovako IMHO to neme smisla niti pod razno...