View Single Post
Staro 20.05.2008., 00:29   #1
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Arrow Obavijest - za one koji imaju TerraTec-ove DVB-T kartice - HD!

Ako možda niste primjetili, TerraTec-ovci su malo promijenili svoj sajt i dodali par zanimljivih stvarčica, a svakako najzanimljivija jest HD upgrade kit koji se NEmože downloadati, već se mora kupiti i košta ravno 10 eura. Tako da pretpostavljam da će se sa tim kitom i u budućnosti moći bez beda gledati HD materijal bio on u MPEG-2 ili MPEG-4/H.264 formatu.

link: http://www.terratec.net/en/products/..._Kit_9762.html

Podsjećam da su i izdali NOXON aplikaciju - nešto kao home media server, al mi se to neda instalirati, ak se kome da, nek javi kak to izgleda i jel kaj valja.

Uglavnom, vjerojatno zato te kartice koštaju malo više od ostalih, koje imaju čak identične čipove na sebi...upravo zbog odličnog razvoja TerraTecovih inženjera koji manje više sve što je aktualno ukomponiraju u softver. (sjećam se još vremena kad nije bilo ni sleep timera, pa sam pizdio kad sam morao gasiti komp kad se zbudim u cca 3 ujutro)

Jedino kaj me zanima, hoće li taj upgrade kit biti dostupan kod nas za kupit (jer 75 kuna fakat nije niš ako valja, a i pitanje je hoće li ga tko share-ati do Eura...), i hoće li stvarno tih 50MB kodeka pomoći u prikazivanju HD-a? - tako da i ovim pitanjima otvaram diskusiju !

Vuco, željno očekujem i tvoja razmišljanja! (pozz! )

Asrock B550M Pro4
AMD Ryzen 5600 @ Thermalright Assassin King 120SE
2×8GB Corsair DDR4 CL16 3600MHz
Powercolor Red Devil 6700 XT 12GB
Kingston KC3000 SSD 512GB + Kingston NV2 SSD 2TB
LG DVD-RW
Corsair RM750e
Dell S2716HN
Fractal Design Define Mini
mouse&keyboard Logitech vulgaris
Predzadnja trgovina | Zadnja trgovina
iggyone je offline   Reply With Quote